Proiecte Dacice și Patriotice

Proiect Romania Creatoare

Vă propun spre analiza o noua forma de societate a viitorului creata doar in interesul garantarii bunastarii tuturor, prin implicarea fiecarui cetățean, total apolitică, organizată fără partide si lideri tradatori si corupti si sistemele mafiote care-i tin la putere contra interesului popular si national

Sper sa o agreati si sa o susțineți, caci este SINGURA CAREGARANTEAZA ELIMINAREA ORICAREI FORME DE EXPLOATARE INTRE OAMENI, GARANTAND BUNASTAREA TUTUROR !!!

Ea va avea ca puncte primordiale de referinta, urmatoarele : 1 – Toata puterea decizionala , executiva si administrativa va fi doar a poporului, manifestata prin referendum decizional electronic, public, desecretizat pentru ELIMINAREA oricarei fraude si RESPONSABILIZAREA votanților, ori de cate ori va fi nevoie.

2 – Constitutia si toate legile tarii vor fi revizuite si schimbate prin referendum decizional national, dupa o deplina si corecta informare mediatizata prin toate canalele de informare, prin explicarea pe interesul tuturor cetatenilor, asupra propunerilor legislative pregatite si propuse pornind de la necesitatile si propunerile populatiei, prin implicarea responsabila a specialistilor in domeniu, astfel incat sa fie cat mai scurte, simple, la obiect si NEINTERPRETABILE, pentru a GARANTA FIECARUI CETATEAN :

– TOTALA SUVERANITATE, – DREPTURILE – OBLIGATIILE, – ECHITATEA ,

– PROSPERITATEA tuturor, prin implicarea responsabila in organizare, decizie si producerea bunastarii, a fiecarui cetatean.- Noile legi vor prevedea sanctiuni exemplare super severe pentru orice incalcare a drepturilor legitime ale poporului/cetateanului, pe principiul :TOATE DREPTURILE MELE TREBUIE SA RESPECTE TOTAL , FARA A LE INCALCA IN VREUN FEL PE ALE CELORLALTI!!!!

In deplin respect al legilor nationale votate prin referendum, societatea va avea ca element administrativ fundamental, a doua entitate ca valoare nationala dupa familia naturala , COMUNITATEA LOCALA, care va functiona ca o familie extinsa la nivel de comunitate, in care fiecare familie naturala a comunitatii, cu toti membrii acesteia, va fi considerata un membru cu drepturi si obligatii depline, egale cu ale tuturor celorlalti membrii ai marii familii, COMUNITATEA LOCALA !!!

– Comunitatea locala va functiona total descentralizat, respectand legile tarii, votate prin referendum, garantand RESPECTAREA cu prioritate a interesului tuturor membrilor comunitatii si implicit pe cel national.

– Administrativ se va organiza folosind un sistem informatic interactiv ceva asemanator platformelor Facebook folosite astazi, dar mult mai performant, in care, fiecare membru va putea intra pe baza unui cod personal similar celui al internet bankingului, asigurat fiecarei familii, pentru a participa activ la viata comunitatii prin:

– Informare asupra problemelor considerate a fi de rezolvat,

– Participare la decizii privind stabilirea prioritatilor, a modului de rezolvare,la calculul costurilor,la solutiile de executie, la alegerea executantilor etc, totul facandu-se exact ca intr-o familie in care fiecare membru are aceleasi drepturi si obligatii si mai ales putere de decizie .

– Participarea tuturor la toate deciziile la care se va ajunge in urma analizei publice a tuturor propunerilor membrilor, intens mediatizate, prin vot electronic public, desecretizat, care va mari responsabilitatea fiecaruia.

– Comunitatea locala va functiona prin contributia activa, a tuturor membrilor, excluzand apriori sub cele mai severe pedepse favorizarea cuiva, la toate activitatile economice si sociale, fiecare in functie de pregatirea si calitatile personale, in mod privat, sau in comun unde va fi cazul , dupa cum vor stabili prin votul majoritatii, membrii comunitatii.

– Orice societate comerciala privata, aflata pe raza comunitatilor, va colabora cu comunitatea si viceversa, in folos reciproc mai ales ca angajatii acesteia vor fi membrii ai comunitatii..

– Terenurile agricole padurile, apele si toate resursele de orice natura de pe teritoriul comunitatii vor fi in proprietatea cetatenilor si exploatate cu maxima responsabilitate, in interesul comunitatii in primul rand, si apoi in interes national asa cum , respectand legislatia nationala, vor decide membrii comunitatii prin referendum local.

-Tot ce tine de nivelul de trai si viata publica a cetatenilor, existent pe raza administrativ teritoriala a comunitatilor va deveni proprietatea acestora,inclusiv structurile de cultura, invatamant, sanatate, cercetare,turism, agricole, industriale etc si membrii comunitatii vor decide in deplina autonomie, respectand legislatia nationala, cum vor fi administrate, pentru a GARANTA maxim de eficienta, costuri reduse si cele mai bune servicii asigurate populatiei.

– Infrastructura de energie, transporturi ,etc se va administra de comun acord cu comunitatile limitrofe garantand o perfecta functionare si maxima eficienta, tuturor.

– Resursele subsolului vor fi exploatate responsabil, si distribuite echitabil catre toate comunitatile tarii, folosind forta de munca specializata a comunitatilor pe raza carora se afla exploatarile. Se vor stabili niste reguli nationale pentru fiecare sector de activitate, promovand interesul comunitatilor si national in egala masura, care sa GARANTEZE totala echitate la distribuirea tuturor resurselor nationale, fiecare comunitate dezvoltandu-se pe baza PROPRIEI specificitati teritoriale, in sectoarele care dau cea mai mare plus valoare si eficienta, activitatii umane a zonei, producandu-se maxim posibil la km zero, inclusiv conservarea, transformarea, ambalarea,garantand costuri de productie si comercializare minime, asigurand si eficienta transporturilor produselor finite direct la consumatori, cu maximaeficienta si costuri reduse.

– Se garanteaza respectul naturii, la 100% garantand reducerea maxima a poluarii mediului,singura conditie care ofera certitudinea unui viitor decent urmatoarelor generatii.

– Toate activitatile se vor gestiona in comunitati NUMAI in functie de interesul comun al tuturor membrilor,eliminand TOTAL, orice forma de avantaj, privilegiu, abuz, etc sau tentativa de exploatare intre oameni, garantand tuturor ocupatiilor , meseriilor , activitatilor, acelasi grad de respectabilitate, toate fiind indispensabile bunastarii tuturor.

– Diferenta de salarizare va fi calculata exclusiv pe baza rezultatelor muncii prestate si a gradului de bunastare adus societatii.

– Pentru primele investitii, prioritar in agricultura si transformarea produselor agricole indispensabile alimentarii intregii populatii, turism local si apoi in limita fondurilor disponibile pentru dezvoltarea celorlalte, se va folosi capitalul rezultat de la nationalizarea tuturor bunurilor resurselor, obiectivelor tarii, instrainate ilegal si confiscarea TUTUROR averilor ilicite mai ales a celor ce vor fi DOVEDITI ca au tradat interesul propriului popor.

– Se va reintroduce stagiul militar obligatoriu de 3 luni cu pregatire superintensiva de 12 ore/zi, teoretica fizica si practica, in toate sectoarele, specializat pe arme, tehnica si stil de lupta pentru crearea de trupe speciale.De asemenea se vor organiza tabere estive de min 30 zile de pregatire pentru apararea patriei in unitati militare, poligone de antrenament ale armatei, etc in care elevii vor fi pregatiti fizic, teoretic si practic, sa faca fata cu brio stagiului militar.

Dupa terminarea stagiului toti vor trece in randul rezervistilor ce vor forma Garda Nazionala ,mereu la dispozitia tarii pentru orice necesitate.- Copii vor dispune de o ingrijire speciala pornind de la descoperirea tuturor inclinatiilor si talentelor naturale din gradinata si indrumarea lor la scoala, inclusiv spre studii specifice dezvoltarii acestora, astfel incat fiecare la locul de munca, indiferent de activitate, sa devina un as, sa practice cu maxima placere activitatea aleasa, cu maxim de rezultate si farà efort..sau stres.

– Promovam aplicarea tuturor inventiilor , inovatiilor si cuceririle stiintei si tehnicii, in scopul crearii maximei eficiente,profitului si inlocuirea muncii fizice pe cat posibil readucand si orele de munca necesare crearii bunastarii tuturor.

-Pentru cei care nu aplica in mod corect, etic, legea, permitand eludarea ei, pedepsele vor fi dublate .

– Toti functionarii si bugetarii tarii numiti doar meritocratic, indiferent de pozitie vor fi simplii angajati,cu fisa postului, executanti ai deciziilor comunitatilor pe care le deservesc, fara putere de decizie personala platiti in functie de realizari.

– La nivel central, vom avea structurile ministeriale total informatizate cu minim de personal strict necesar.

– Ministrii alesi prin referendum, pur meritocratic, platiti direct proportional, in functie de rezultate, vor forma onorific, guvernul, iar presedintele tarii, tot cu titlu onorific, va fi cu randul unul dintre ministrii pe o perioada ce va fi determinata prin referendum sau lege.

– Promovam o politica de totala neutralitate bazata pe neamestecul in treburile interne.-Intreg personalul diplomatic va fi obligat contra pedepse exemplare sa promoveze interesul national si sa respecte toate hotaririle luate prin referendum decizional si va fi platit la fel dupa rezultatul activitatii fiecaruia. Sistemul piramidal administrativ birocratic actual care a produs doar pagube tarii si poporului, va fi dizolvat si inlocuit treptat cu un sistem informatic care va organiza intreaga activitate administrativa a tarii… Acest sistem administrativ se va extinde la toate comunitatile locale ale tarii care pot fi: sate, comune, cartiere, orase, etc dupa cum vor decide membrii comunitatilor prin referendum local.

– Se vor elimina toate structurile administrativ birocratice territoriale actuale inutile, care actioneaza doar contra interesului cetatenilor care le suporta toate costurile (comunale, judetene, regionale , nationale) artificial construite care creaza in actualul sistem doar pagube coruptie, jaf, si grupuri de mafie. Intreg actualul sistem administrativ birocratic va fi inlocuit de un sistem informatic interactiv, cu banca de date la nivel national pentru fiecare sector de activitate ( care va actiona ca acele calculatoare care joaca sah si uneori bat inclusiv marii maestri internationali) care vor permite rezolvarea tuturor problemelor administrativ teritoriale, birocratice , fara a mai fi nevoie de tone de documente scrise, semnate, stampilate ( ce se pierd de fiecare data cand este nevoie de ele pentru deconspirarea unei fraude) care nu duc decat la nervi coruptie, abuzuri si nepotisme.

– Aceste sisteme supersecurizate,create, controlate, intretinute in cea mai buna stare de functionare de cei mai buni si bine pregatiti IT-isti ai tarii vor asigura si centralizarea tuturor datelor catre ministere garantand si bunul transfer de produse intre comunitati (eliminand intreaga armata corupta a supervizorilor mereu neactualizati, neinformati, etc) pentru excelenta aprovizionare a fiecareia, cu tot ce nu poate produce, din surplusul rezultat la celelalte comunitati.

– Din surplusul rezultat la nivel national, la nivel de ministere, prin intermediul celui de comert exterior,se va organiza export-importul de produse in cele mai benefice conditii pentru Romania.

-Se va exporta strict doar ce rezulta ca supraproductie declarata non necesara alimentarii comunitatii producatoare si celor care trebuiau alimentate la nivel national , eliminand orice posibilitate de lipsuri in alimentarea comunitatilor.

– Sistemul informatic va garanta perfecta aprovizionare fara blocaje, a tuturor comunitatilor prin informatizarea totala a tuturor serviciilor administrative, astfel incat conform tuturor surplusurilor si cererilor de produse inregistrate in banca de date, se vor organiza la nivel national transporturile cu maxima eficienta si min de costuri. Pentru aceasta fiecare comunitate va avea nevoie de un singur functionar pe tura, care va asigura inregistrarea in sistem a tuturor datelor.

– Intreg sistemul de educatie si invatamant va fi gratuit tuturor cetatenilor romani, indiferent de etnie, religie, etc- Minoritatilor li se vor asigura toate drepturile acordate romanilor in tarile a carei limba o vorbesc, poste chiar mai mult.

– Toate persoanele cu handicap vor fi sprijinite prin eliminarea tuturor barierelor arhitectonice sau de mentalitate , sa se integreze total in societate, garantaduli-se o viata normala.

– Batranii, la pensionare, vor avea TOTAL ACCES GRATUIT la toate serviciile si bunurile necesare unui trai îmbelșugat, inclusiv la statiuni turistice sau balneoclimaterice, excursii in tara in toata lumea, prin rezervari anticipate, desigur fara privilegii.

PROIECT SUSȚINUT DE RADIO CUIBUL LUPILOR Albi – RCLA IN COLABORARE CU: Petrică Picui

Deschide chat
Scrie-ne
Radio Cuibul Lupilor Albi (Rcla)
Bună 👋
Cu ce te putem ajuta? 🤗