Termeni si conditii utilizare website RADIOCUIBULLUPILORALBI.COM:

REGULI DE BAZĂ

Accesul pe website-ul radiocuibullupiloralbi.com (denumit în continuare RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI) în vederea efectuării unei comenzi sau în vederea înscrierii la evenimente este permis oricărei persoane fizice sau juridice (denumită în continuare Client), care respectă prezenții Termeni și condiții. Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a website-ului RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI (radiocuibullupiloralbi.com)

 

Daca NU sunteti de acord cu Termenii si Conditiile aici mentionate, refuzati sa deveniti parte a acestui Acord. In acest caz, alegeti sa NU utilizati serviciile de rcla online disponibile pe radiocuibullupiloralbi.com

Administratorul site-ului RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI (www.radiocuibullupiloralbi.com) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment

INFORMAŢII PERSONALE ŞI CONFIDENŢIALITATE

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. Pentru intocmirea Facturilor proforme, Facturii finale, deschiderea contului de curs, afiliere sau training au caracter confidential si sunt utilizate cu respectarea Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si ale Regulamentului General Privind Protectia Datelor persoanelor fizice emis de Uniunea Europeana intrat in vigoare din 25 mai 2018, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

 

Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii

 

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului nu vor fi accesibile RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI si nici nu vor fi stocate de catre de RADIO CUIBUL LUPILOR sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Venituri si castiguri

 

Atunci cand site-ul nostru abordeaza aspectele financiare in cursuri, clipuri video sau audio, articole sau alt continut, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca au capacitatea de a va ajuta sa va imbunatati viata dvs. Personala si financiara sau de a pentru a va ajuta sa va dezvoltati afacerea.

 

Cu toate acestea, nu exista nici o garantie ca veti obtine un rezultat sau castiga bani folosind oricare dintre ideile noastre, instrumentele, cursuri si strategii sau recomandari; iar noi nu vom pretinde ca va veti imbogati instantaneu pe niciunul dintre Site-ul nostru. Nimic de pe Site-ul nostru nu este promisiune sau garantie de castiguri.

 

Nivelul dvs. De succes in atingerea rezultatelor similare depinde de o serie de factori, inclusiv de calificare, abilitati, cunostinte, capacitate, dedicare, pricepere la afaceri, de retea, de situatia financiara, pentru a numi doar cateva.

 

Deoarece acesti factori difera in functie de indivizi, nu putem si nu garantam succesul, nivelul venitului, sau capacitatea de a castiga venituri. Sunteti singurul responsabil pentru actiunile dumneavoastra si rezultatele in viata si afaceri!

 

Orice declaratii anticipative prezentate pe Site-ul nostru sunt pur si simplu opinia noastra si, prin urmare, nu sunt garantii sau promisiuni pentru performanta reala. Ar trebui sa fie clar pentru Dvs. Ca prin lege nu facem nicio garantie ca veti obtine nici un rezultat din ideile noastre sau modele prezentate pe site-ul nostru, iar noi oferim consiliere juridica profesionala, psihologica sau financiara pe primul post de radio Dacic și Patriotic.

Respectam dintotdeauna și din principiu dreptul dumneavoastra la viata privata, iar website-ul nostru a fost conceput pentru a va respecta acest drept, precum și pentru a pastra datele dumneavoastra in siguranta.

 

Pentru ca sa puteti beneficia de produsele / serviciile noastre, și pentru ca produsele și serviciile pe care vi le oferim, inclusiv online, sa functioneze corespunzator pentru dumneavoastra, suntem nevoiti sa colectam și unele date cu caracter personal; va asiguram ca toate datele pe care le colectam sunt mentinute la minimul necesar și ne bazam pe temeiuri legale.

 

Utilizând oricare dintre serviciile și produsele oferite de Radio Cuibul Lupilor Albi și / sau inregistrând un cont, sunteti de acord sa cititi și sa intelegeti politica noastra privind confidentialitatea datelor și cookie-urile, dupa cum urmeaza.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă a RADIOCUIBULLUPILORALBI.COM, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Deschide chat
Scrie-ne
Radio Cuibul Lupilor Albi (Rcla)
Bună 👋
Cu ce te putem ajuta? 🤗