Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Reguli

Regulile membrilor primului post de radio Dacic din România Respectul reciproc trebuie să fie o prioritate. Membrii trebuie să își arate respectul unul față de celălalt, față de liderii proiectului și față de comunitate în general. Nu se acceptă comportamentul intimidator, violent sau hărțuitor. Fidelitatea față de proiect trebuie să fie clară. Membrii trebuie să …

Reguli Read More »

Regulile membrilor primului post de radio Dacic din România

 1. Respectul reciproc trebuie să fie o prioritate. Membrii trebuie să își arate respectul unul față de celălalt, față de liderii proiectului și față de comunitate în general. Nu se acceptă comportamentul intimidator, violent sau hărțuitor.
 2. Fidelitatea față de proiect trebuie să fie clară. Membrii trebuie să fie dedicați și să-și susțină activ obiectivele proiectului. Nu se acceptă implicarea în alte proiecte concurente sau care ar putea afecta proiectul Dacic și Radio Cuibul Lupilor Albi.
 3. Inovarea și creativitatea sunt încurajate. Membrii trebuie să contribuie cu idei noi și cu soluții inovatoare pentru a îmbunătăți proiectul și a-și atinge obiectivele. În același timp, trebuie să fie deschiși la feedback și să fie dispuși să lucreze împreună pentru a realiza aceste obiective.
 4. Membrii trebuie să fie disponibili și să-și ia angajamentele în serios. Aceștia trebuie să fie punctuali și să respecte programul de activități. În cazul în care nu pot participa la o activitate sau la o întâlnire, trebuie să anunțe liderii proiectului cu anticipație și să propună soluții alternative, dacă este necesar.
 5. Integritatea morală și etică trebuie să fie respectate. Membrii trebuie să fie onesti și integri, să respecte valorile morale și să se comporte într-un mod etic și responsabil.
 6. Împărtășirea valorilor proiectului este importantă. Membrii trebuie să fie de acord și să împărtășească valorile și obiectivele proiectului. Aceștia trebuie să respecte tradițiile și cultura dacică și românească, să promoveze cunoștințele și să aibă o atitudine pozitivă față de acestea.
 7. Responsabilitatea și responsivitatea trebuie să fie un mod de viață. Membrii trebuie să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor și să fie responsabili în fața liderilor proiectului și a comunității. Aceștia trebuie să fie responsabili în ceea ce privește informațiile și datele personale, precum și să răspundă prompt la cerințele proiectului.
 8. Învățarea continuă trebuie să fie promovată. Membrii trebuie să fie deschiși la învățare și să fie dispuși să își îmbunătățească continuu abilitățile și cunoștințele. Proiectul trebuie să ofere oportunități de formare și dezvoltare profesională pentru membri.
 9. Confidențialitatea trebuie să fie respectată. Membrii trebuie să păstreze confidențialitatea informațiilor și datelor personale ale celorlalți membri, ale liderilor proiectului și ale comunității în general. Nu se acceptă divulgarea informațiilor confidentiale către alte persoane sau organizații fără acordul prealabil al persoanelor implicate.
 10. Comunicarea deschisă și respectuoasă este esențială. Membrii trebuie să comunice deschis și respectuos unul cu celălalt și cu liderii proiectului. Aceștia trebuie să își exprime opiniile și ideile într-un mod clar și concis, fără a jigni sau a critica agresiv.
 11. Participarea activă la activitățile proiectului trebuie să fie o prioritate. Membrii trebuie să fie implicați activ în activitățile proiectului și să ofere sprijin și ajutor atunci când este necesar. Aceștia trebuie să fie deschiși la sugestiile și cerințele liderilor proiectului și să ofere feedback constructiv.
 12. Respectul și protejarea mediului natural sunt importante. Membrii trebuie să respecte și să protejeze mediul natural și să promoveze o atitudine responsabilă față de aceasta. Proiectul trebuie să încurajeze activitățile ecologice și să ofere informații și resurse despre modalități de a proteja mediul natural.
 13. Respectarea legilor și normelor sociale este esențială. Membrii trebuie să respecte legile și normele sociale în vigoare și să evite orice activitate care ar putea încălca acestea. Proiectul trebuie să se desfășoare într-un mod legal și etic, respectând drepturile și libertățile fiecărui individ.
 14. Promovarea diversității și a incluziunii este importantă. Membrii trebuie să respecte diversitatea culturală, etnică și de gen și să încurajeze incluziunea și participarea activă a tuturor membrilor comunității. Proiectul trebuie să ofere oportunități egale de participare și dezvoltare pentru toți membrii.

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE