Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

pe blog

Videoclipul live realizat de directorul primului post de Radio Dacic din România, Radio Cuibul Lupilor Albi de la Movilita, Biserica ,,Izvorul Tamaduirii” Stil Vechi. Ultimele mele articole • • • Ultimul Videoclip live realizat de directorul nostru, Andrei V. Mocanu Biserica, “Izvorul Tamaduirii” din Movilita, Biserica Ortodoxă de Stil Vechi.
Andrei V. Mocanu directorul primului post de Radio Dacic din România.

Videoclipul live realizat de directorul primului post de Radio Dacic din România, Radio Cuibul Lupilor Albi de la Movilita, Biserica ,,Izvorul Tamaduirii” Stil Vechi.

Ultimele mele articole

• • •

Ultimul Videoclip live realizat de directorul nostru, Andrei V. Mocanu Biserica, “Izvorul Tamaduirii” din Movilita, Biserica Ortodoxă de Stil Vechi.

Leave a Reply

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE