Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Parteneriat

Parteneriat Parteneriatul pentru Radio Cuibul Lupilor Albi presupune o implicare activă în susținerea postului de radio și a proiectelor sale. Astfel, îți propunem să donezi lunar câte 50 sau 100 lei și să fii activ în proiect, astfel încât să contribui la dezvoltarea continuă a postului de radio și la îmbunătățirea experienței audienței. Prin donația …

Parteneriat Read More »

Parteneriat

Parteneriatul pentru Radio Cuibul Lupilor Albi presupune o implicare activă în susținerea postului de radio și a proiectelor sale. Astfel, îți propunem să donezi lunar câte 50 sau 100 lei și să fii activ în proiect, astfel încât să contribui la dezvoltarea continuă a postului de radio și la îmbunătățirea experienței audienței.

Prin donația lunară, vei fi parte dintr-o comunitate de susținători ai postului de radio și vei contribui la acoperirea costurilor necesare pentru realizarea conținutului de calitate. În plus, vei avea acces la conținut exclusiv, evenimente speciale și alte beneficii oferite de postul de radio pentru susținătorii săi.

De asemenea, te încurajăm să fii activ în proiect și să aduci idei și sugestii pentru îmbunătățirea conținutului emisiunilor. Poți fi implicat în proiecte speciale, precum organizarea de evenimente sau campanii de promovare a postului de radio.

În final, parteneriatul nostru se bazează pe o relație reciproc avantajoasă, în care atât postul de radio, cât și tu, ca susținător, beneficiați de avantajele colaborării noastre.

 

Donează prin Paypal

PayPal donate button

 

Pentru a face o donație prin transfer bancar, vă rugăm să utilizați următoarele informații de cont:

Banca Transilvania

  • IBAN: RO77BTRLRONCRT0669190601
  • SWIFT: BTRLRO22
  • Numele deținătorului de cont: [Mocanu Andrei]
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE