Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate reală Info: Politica de confidențialitate al primului post de radio Dacic din România, Radio Cuibul Lupilor Albi La Radio Cuibul Lupilor Albi, ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor personale ale ascultătorilor noștri. Prin această politică de confidențialitate, ne dorim să vă informăm despre tipurile de informații pe care le colectăm, …

Politica de confidențialitate Read More »

Politica de confidențialitate reală

Info:

Politica de confidențialitate al primului post de radio Dacic din România, Radio Cuibul Lupilor Albi

La Radio Cuibul Lupilor Albi, ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor personale ale ascultătorilor noștri. Prin această politică de confidențialitate, ne dorim să vă informăm despre tipurile de informații pe care le colectăm, modul în care le colectăm, cum le utilizăm și cu cine le partajăm.

Ce informații colectăm?

Pentru a oferi servicii de calitate, colectăm informații despre ascultătorii noștri, inclusiv informații personale cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și informații de plată, în cazul în care aplicați pentru membrii premium.

De asemenea, colectăm informații despre comportamentul de navigare al utilizatorilor pe site-ul nostru, prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii similare.

Cum utilizăm informațiile colectate?

Utilizăm informațiile colectate pentru a oferi servicii de calitate și personalizate, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a comunica cu aceștia.

De asemenea, utilizăm informațiile colectate pentru a îndeplini obligațiile noastre legale, pentru a îmbunătăți securitatea și integritatea serviciilor noastre și pentru a analiza și îmbunătăți produsele și serviciile noastre.

Cum protejăm informațiile colectate?

Ne angajăm să protejăm informațiile personale ale ascultătorilor noștri și să le păstrăm în siguranță și confidențialitate. Pentru a asigura acestea, implementăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate.

Cu cine partajăm informațiile colectate?

Nu vom partaja informațiile personale ale ascultătorilor noștri cu terți, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a oferi serviciile noastre sau în conformitate cu obligațiile legale.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment și fără notificare prealabilă. Vă încurajăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu cele mai recente informații privind politica noastră de confidențialitate.

Contact

Pentru întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate sau la informațiile personale colectate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la numărul de telefon indicat pe site-ul nostru.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE