Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Grila de programe

-GRILA DE PROGRAME- Grila de programe a primului post de radio Dacic din Romania, Radio Cuibul Lupilor Albi, este in continua evolutie, pentru a putea oferi publicului cele mai interesante si informative emisiuni. Iata care sunt programele noastre actuale: “Istoria noastra” – Aceasta emisiune se concentreaza pe istoria si cultura geto-dacica, oferind informatii si perspective …

Grila de programe Read More »

-GRILA DE PROGRAME-

Grila de programe a primului post de radio Dacic din Romania, Radio Cuibul Lupilor Albi, este in continua evolutie, pentru a putea oferi publicului cele mai interesante si informative emisiuni. Iata care sunt programele noastre actuale:

  1. “Istoria noastra” – Aceasta emisiune se concentreaza pe istoria si cultura geto-dacica, oferind informatii si perspective unice despre aceasta civilizatie antica.
  2. “Cultura straveche” – Aceasta emisiune exploreaza alte culturi antice din intreaga lume, evidentiind asemanarile si diferentele dintre acestea si cultura geto-dacica.
  3. “Descoperiri arheologice” – Aceasta emisiune ofera informatii actualizate despre descoperirile arheologice legate de cultura geto-dacica si altor culturi antice.
  4. “Interviuri si discutii” – Aceasta emisiune prezinta interviuri si discutii cu experti in istorie, arheologie si cultura, precum si cu membri ai comunitatii dacice.
  5. “Muzica traditionala” – Aceasta emisiune ofera o selectie de muzica traditionala din cultura geto-dacica si din alte culturi antice.
  6. “Stiri si evenimente” – Aceasta emisiune ofera cele mai importante si actuale stiri legate de cultura geto-dacica si a altor culturi stravechi, precum si despre evenimentele organizate de Radio Cuibul Lupilor Albi si alte organizatii partenere.
  7. “Editorial” – Aceasta emisiune ofera o perspectiva editoriala asupra unor subiecte importante legate de cultura geto-dacica si de alte culturi antice.

Grila de programe a primului post de radio Dacic din Romania, Radio Cuibul Lupilor Albi, este conceputa sa ofere o perspectiva diversa si informativa asupra istoriei si culturii geto-dacice, precum si a altor culturi antice din intreaga lume.

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE