Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Proiect

Radio Cuibul Lupilor Albi    Introducere : Radio Cuibul Lupilor Albi este un post de radio Dacic din mediul online, fondat în 2015 de un grup de români pasionați de istoria dacilor și tracilor. Acest proiect și propune să promoveze valorile tradițiilor culturii Dacice, precum și să ofere o perspectivă nouă asupra istoriei lumii întregi. …

Proiect Read More »

Radio Cuibul Lupilor Albi 

 

Introducere : Radio Cuibul Lupilor Albi este un post de radio Dacic din mediul online, fondat în 2015 de un grup de români pasionați de istoria dacilor și tracilor. Acest proiect și propune să promoveze valorile tradițiilor culturii Dacice, precum și să ofere o perspectivă nouă asupra istoriei lumii întregi. În această lucrare, vom explora istoria și obiectivele acestui proiect unic.

Istoria Radio Cuibul Lupilor Albi : Radio Cuibul Lupilor Albi a fost fondat în 2015 de tânărul Director, Andrei V Mocanu născut în data de, 04:03:1996 și totodată de un grup de entuziaști ai culturii Dacice. Ei au dorit să creeze un post de radio online care să promoveze valorile și tradițiile Dacice și să ofere o perspectivă nouă asupra istoriei lumii. De atunci, acest post de radio a devenit o sursă importantă de informații și divertisment pentru românii din întreaga lume.

În momentul în care Radio Cuibul Lupilor Albi a fost fondat, nu există niciun post de radio online care să se concentreze exclusiv pe cultura dacică și tracică. This lipsă a inspirat fondatorii să creeze un astfel de post de radio, în care să ofere sau platformă pentru difuzarea informațiilor și pentru dezbaterea ideilor. Inițial, postul de radio a fost gândit ca un proiect mic, destinat unui grup restrâns de pasionați, dar în scurt timp a atras un public din ce în ce mai mare.

Misiunea Radio Cuibul Lupilor Albi : Misiunea Radio Cuibul Lupilor Albi este de a promova și de a păstra valorile culturii Dacice, precum și de a oferi o perspectivă diferită asupra istoriei lumii. Acest post de radio dorește să educe ascultătorii săi cu privire la istoria și cultura Dacilor, și să le ofere oportunitatea de a descoperi o perspectivă diferită asupra istoriei lumii.

Obiectivele Radio Cuibul Lupilor Albi: Obiectivul principal al Radio Cuibul Lupilor Albi este de a oferi o platformă online unde ascultătorii să poată învăța și să descopere mai multe despre cultură și istoria Dacilor. Această platformă să propună să ofere o gamă largă de emisiuni și programe educative, care să acopere subiecte arta, arhitectura, istoria și tradițiile Dacice. În plus, postul de radio dorește să ofere un forum pentru discuții și dezbatere cu privire la subiectul legat de cultura Dacilor.

Concluzie : Radio Cuibul Lupilor Albi proiect unic și important pentru comunitatea românească, care propune să promoveze valorile și tradițiile culturii Daci. Acest post de radio oferă o perspectivă diferită asupra istoriei lumii și propune să educe și să informeze ascultătorii săi cu privire la cultura și istoria Dacilor.

Descrierea Radio Cuibul Lupilor Albi primul post de RadioDACIC din România:

Cu siguranță, Radio Cuibul Lupilor Albi este un post de radio care vă va trezi interesul prin varietatea de programe pe care le oferă, toate cu o tematică puternică în cultură și istoria dacilor.

Fiind primul post de radio DIC din România, Radio Cubul Lupilor Albi propunei să aducă la suprafață aspecte mai puțin cunoscute din istoria noastră pentru a promova accesul și să le fie într-un mod în lume.

În ceea ce privește programele, Radio Cuibul Lupilor Albi și propune să acopere o gamă largă de subiecte, de la mitologia și legendele dacice, la arheologie, artă, muzică multe altele. Ascultătorii vor fi încântați să descopere muzica tradițională dacică, dar și melodii noi care au fost compuse cu respect pentru această tradiție.

Echipa din spatele postului de radio este formată din oameni pasionați, care dedică timpul și eforturile pentru a oferi o experiență de calitate ascultătorilor.

Cuibul Lupilor Albică dorește să devină un loc de întâlnire virtuală pentru toți cei interesați de istorie și cultura noastră străveche, oferindu-le o platformă pentru a-și împărtăși cunoștințele și pasiunea.

În concluzie, Radio Cuibul Lupilor Albi este o oză de cultură și istorie, care merită să fie ascultat și promovat pentru eforturile lor de a păstra și aduce în actualitatea tradițiilor și a valorilor noastre străvechi.

 

Titlu proiect: Uniți salvăm Geto-Dacia, Radio Cuibul Lupilor Albi – 2015, 2024 și 2025

Scopul proiectului:

• Promovarea culturii și istoriei geto-dacice prin intermediul postului de radio Cuibul Lupilor Albi

• Consolidarea relațiilor dintre membrii comunității locale prin activităților culturale și educaționale

Obiectiv:

• Organizarea unor evenimente culturale și educaționale pentru promovarea istoriei și culturii geto-dacice (târguri, expoziții, conferințe etc.)

• Extinderea acoperirii Radio Cuibul Lupilor Albi în întreaga țară pentru a ajunge la un număr mai mare de ascultători și a promova astfel istoria și cultura dacică.

• Implicarea activă a tinerilor în activitățile proiectului pentru a-i educa în spiritul istoriei și culturii geto-dacice

• Coordonarea cu autoritățile locale și naționale pentru sprijinirea proiectului și a obiectivelor sale

• Obținerea de sponsorizări și finanțări pentru a susține activitățile proiectului și dezvoltarea postului de radio

Activități:

• Organizarea de târguri, expoziții, conferințe și alte evenimente culturale și educaționale pentru a promova istoria și cultura geto-dacică

• Dezvoltarea și producția de conținut radiofonic relevant și interesant pentru a promova istoria și cultura dacică

• Extinderea acoperirii Radio Cuibul Lupilor Albi prin intermediul rețelelor de socializare și a altor canale de promovare online

• Implicarea activă a tinerilor prin organizarea de workshop-uri, competiții și alte activități educaționale

• Colaborarea cu autoritățile locale și naționale pentru sprijinirea proiectului și a obiectivelor sale

• Obținerea de sponsorizări și finanțări prin intermediul campaniilor de crowdfunding și alte metode de finanțare

Rezultate așteptate:

• Creșterea gradului de conștientizare cu privire la istoria și cultura geto-dacică

• Dezvoltarea postului de radio Cuibul Lupilor Albi și extinderea acoperirii sale la nivel național

• Consolidarea relațiilor dintre membrii comunității locale și îmbunătățirea calității vieții prin intermediul activităților culturale și educaționale

• Creșterea interesului tinerilor pentru istoria și cultura geto-dacică și educația lor în acest sens

• Sprijinirea dezvoltării turismului cultural și a industriei culturale în regiune

• Cheltuieli pentru promovare online (campanii publicitare pe rețelele de socializare și alte canale de promovare online)

• Costuri de producție a conținutului radiofonic (echipamente și software pentru producție și editare audio)

• Cheltuieli pentru extinderea acoperirii Radio Cuibul Lupilor Albi (achiziționarea și instalarea de antene și echipamente de transmisie)

• Cheltuieli pentru organizarea de workshop-uri și activități educaționale (spații de închiriat, materiale didactice etc.)

• Costuri pentru colaborarea cu autoritățile locale și naționale (cheltuieli de transport, de protocol etc.)

• Costuri pentru campanii de crowdfunding și alte metode de finanțare (costuri de marketing și promovare) etc etc

În general, bugetul proiectului ar trebui să fie suficient de flexibil pentru a putea răspunde la necesitățile schimbătoare ale proiectului și pentru a putea face față evenimentelor neprevăzute. Este important să se aloce resurse suficiente pentru a asigura succesul proiectului și pentru a atinge obiectivele propuse, dar și să se gestioneze eficient cheltuielile pentru a evita pierderile financiare sau să se depășească bugetul alocat.

 

Obiectivele postului de radio Dacic din România, Radio Cuibul Lupilor Albi este de a furniza informații și divertisment de înaltă calitate, adresate publicului larg din România și din diaspora, cu accent pe promovarea culturii și tradițiilor românești și a dacilor, precum și pe susținerea valorilor democratice și a libertății de exprimare.

Valorile postului de radio Dacic din România, Radio Cuibul Lupilor Albi sunt:

1. Responsabilitatea – Ne angajăm să furnizăm informații corecte și obiective, respectând codul deontologic al jurnalismului și asumându-ne responsabilitatea pentru ceea ce difuzăm.

2. Respectul – Ne respectăm ascultătorii și interlocutorii, valorizăm diversitatea culturală și lingvistică a României și promovăm dialogul constructiv și respectuos între diferitele comunități.

3. Integritatea – Ne asumăm să fim transparenți și etici în activitatea noastră, evitând orice formă de influență politică sau comercială.

4. Creativitatea – Suntem deschiși la idei noi și inovație, căutând să oferim experiențe radiofonice unice și memorabile pentru ascultători.

5. Angajamentul social – Ne implicăm în promovarea și susținerea acțiunilor și inițiativelor sociale, culturale și educaționale din comunitatea noastră și încurajăm implicarea civică și responsabilitatea socială.

6. Profesionalismul – Suntem dedicați în a ne desfășura activitatea cu profesionalism și competență, căutând mereu să ne îmbunătățim cunoștințele și să ne dezvoltăm abilitățile.

7. Incluziunea – Suntem o voce pentru toți românii, indiferent de originea, religia sau orientarea lor politică și ne asigurăm că toți se simt incluși și reprezentați de postul nostru de radio.

8. Diversitatea – Apreciem diversitatea de opinii, idei și perspectivelor și ne străduim să promovăm această diversitate prin intermediul emisiunilor noastre, oferind o platformă pentru dezbateri și dialog.

9. Inovația – Suntem în permanență în căutarea noilor tehnologii și a celor mai bune metode de a îmbunătăți experiența ascultătorilor noștri, prin intermediul unor idei și tehnologii inovatoare.

10. Spiritul de echipă – Lucrăm în echipă și ne sprijinim reciproc, căutând întotdeauna să ne dezvoltăm abilitățile și să ne îmbunătățim relația și colaborarea cu colegii noștri.

11. Calitatea – Ne asigurăm că produsele noastre radiofonice sunt de cea mai înaltă calitate și că satisfac nevoile și așteptările ascultătorilor noștri.

12. Flexibilitatea – Suntem flexibili și adaptați dinamic schimbărilor din piața media și a tehnologiei și suntem deschiși să ne schimbăm direcția sau strategia în funcție de nevoile publicului nostru.

13. Autenticitatea – Ne străduim să fim autentici și să reflectăm în emisiunile noastre valorile și tradițiile autentice românești.

14. Creativitatea – Ne asumăm că suntem creativi și ne adaptăm mereu la noile tendințe din media, pentru a rămâne relevanți și atractivi pentru publicul nostru.

15. Implicarea – Suntem implicați activ în comunitatea noastră și suntem mereu în căutarea de oportunități de implicare și sprijin pentru proiectele și inițiativele sociale și culturale care susțin valorile noastre.

16. Pasul înainte – Suntem în permanență în căutarea de noi modalități de a ne îmbunătăți serviciile și de a fi în pas cu nevoile și așteptările publicului nostru, astfel încât să fim mereu lideri în industria media din România.

17. Responsabilitatea socială – Suntem conștienți de impactul pe care îl avem în comunitatea noastră și încurajăm și promovăm valorile responsabilității sociale prin intermediul programelor și inițiativelor noastre.

18. Etica și integritatea – Respectăm principiile etice și integritatea în toate activitățile noastre și promovăm aceste valori în toate programele și proiectele noastre.

19. Transparența – Suntem transparenți în toate activitățile noastre și oferim publicului nostru informații corecte, precise și verificabile despre programarea și activitățile noastre.

20. Comunicarea deschisă – Suntem deschiși la comunicare și colaborare cu publicul nostru și ascultăm și răspundem la feedback-ul lor pentru a ne îmbunătăți activitatea și serviciile oferite.

21. Respectul – Ne respectăm și ne tratăm colegii și partenerii cu respect și înțelegere, promovând valorile respectului și toleranței în toate activitățile noastre.

22. Excelența – Ne angajăm să fim lideri în industria media din România și să nu străduim întotdeauna să obținem excelență în toate aspectele activităților noastre.

Acestea sunt valorile postului de radio Dacic din România, Radio Cuibul Lupilor Albi, care ne ghidează în activitatea noastră de a oferi o experiență radiofonica de înaltă calitate și de a fi o voce autentică pentru comunitatea noastră.

Andrei Mocanu 

Directorul primului post de radio Dacic din România.

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE