Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Culorile ce ne definesc

💚🤍🤍 În proiectul Dacic din România, culorile utilizate pentru a defini acest proiect sunt verdele și albul. Aceste culori sunt simbolice și aduc cu ele semnificații importante. Verdele este culoarea naturii și a speranței. În proiectul Dacic, verdele reprezintă legătura noastră cu pământul și cu natura, dar și speranța pentru un viitor mai bun. De …

Culorile ce ne definesc Read More »

💚🤍🤍

Steagul rcla, verde, alb si alb iar lupul este totemul nostru veșnic

În proiectul Dacic din România, culorile utilizate pentru a defini acest proiect sunt verdele și albul. Aceste culori sunt simbolice și aduc cu ele semnificații importante.

Verdele este culoarea naturii și a speranței. În proiectul Dacic, verdele reprezintă legătura noastră cu pământul și cu natura, dar și speranța pentru un viitor mai bun. De asemenea, verdele este asociat cu echilibrul, armonia și regenerarea.

Albul este o culoare pură și simplă, fiind asociată cu curățenia, puritatea și lumina. În proiectul Dacic, albul simbolizează integritatea și adevărul. De asemenea, albul este asociat cu începuturile și cu un nou început.

Radio Cuibul Lupilor Albi este o parte importantă a proiectului Dacic, iar culorile folosite de această stație de radio sunt verdele alb și alb. Aceste culori se potrivesc perfect cu filozofia stației, care este de a promova adevărul și curățenia.

În concluzie, culorile verde, alb și alb sunt foarte semnificative pentru proiectul Dacic din România, iar stația de radio Cuibul Lupilor Albi utilizează culorile verde alb și alb pentru a transmite mesajele lor de integritate și adevăr.

 

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE