Știri
Bună, numele meu este

Andrei Mocanu

About me

Radio c.l.a sa născut din dorința de a avea propria presă independentă dacică. Adică, ca tot omul pământean să aibă liber la fel ca cel ,, trădător " pentru că în ziua de azi, nu mai există nimic pentru acel om sărac, și prăpădit de la țară. Datorită unui om, presa independentă cu adevărat sa născut si există din anul 2015, atunci când un om sa reunit cu mai multi oameni la un loc. Este vorba de singurul tânăr, Andrei Mocanu director si fondator rcla + D'acia Socializează. In anul 2014, A.M avea singurul post de radio dacic, numit la acea vreme, Radio Geto-DACIA, acum rămas istorie pe întreg internet. Istoria acestui tânăr, plus acestui loc unic continuă să se mărească pe zi ce trece. Și nu putem descrie in cuvinte toată activitatea omului, tânărului lider al locului si familiei Radio Cuibul Lupilor Albi.

Lupt pentru istorie, omenire și pace

Cu ani de experiență în bine și dragoste de istorie și cultură, am stăpânit abilitățile de înțelegere a cerințelor tuturor oamenilor ce au înțeles lupta mea, conform ultimelor tendințe. Am lucrat cu companii din diferite nișe, astfel încât să te poți baza pe mine pentru tot acest obiectiv.

De-a lungul celor 7 ani de existență în acest proiect, am început să lupt din ce in ce mai mult pentru om, pentru cei ce luptă cu adevărat pentru o viață mai bună, dar și pentru unirea cu Rep. Moldova.

Lupta mea este de la o vârstă foarte fragedă, 17/18 ani, aveam când m-am îndrăgostit de țara mea, plină de istorie și farmec unic. 

Dumnezeu ma strigat, prin vocea străbunilor noștri

Dumnezeu ma îndrumat spre această luptă, luptă ce cu toții trebuie să fim, pentru că lupta pentru adevăratele scopuri din viața asta, sunt mari. Trebuie urmat chiar și cu prețul vieții. 

Ce vreau eu

Vreau unirea tuturor celor ce simt la fel cu mine. PACE, dragoste, libertate, și unitate cu cei simpli.

UNITATE, RESPECT, FRĂȚIE, DRAGOSTE, PACE , BINE SI DREPTATE

Țările în care creștem instant proiectul

Romania
100%
Spania
100%
Italia
100%
Franța
100%
2015-2022

Poze portofoliu

Nu puteți copia conținutul acestor pagini

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE