Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Învățând să coexistăm: Povestea lui Puiul de Om și a lupilor din pădurea adâncă

 

Titlul: Povestea “Lupii și Puiul de Om” Autor: Andrei Mocanu, directorul primului post de radio Dacic din România, Radio Cuibul Lupilor Albi.

Odată, într-o pădure adâncă și întunecată, trăiau o haită de lupi. Lupii erau liberi și fioroși, iar pădurea era casa lor. Își căutau hrana în fiecare zi și își apărau teritoriul cu orice preț.

Într-o zi, când lupii se plimbau prin pădure în căutarea prazii, au găsit un pui de om abandonat. Era mic și fragil, iar lupii l-au privit cu uimire și curiozitate. Nu știau ce să facă cu el, așa că au hotărât să-l ia cu ei în haită.

La început, puiul de om era speriat și încerca să fugă de lupi, dar aceștia nu l-au lăsat să plece. În timp, puiul de om a început să se obișnuiască cu lupii și cu viața din pădure. Învăța de la lupi cum să se apere și cum să se hrănească, iar lupii îl tratau cu respect și grijă.

Dar unul dintre lupi, numit Grivă, era gelos pe puiul de om. El simțea că puiul de om îi ia atenția și locul în haită. Așa că Grivă a început să-l urmărească și să-l înșele pe puiul de om, încercând să-l facă să plece din haită.

Dar ceilalți lupi au văzut ce se întâmplă și au hotărât să-l apere pe puiul de om. Împreună, ei l-au învățat pe Grivă că puiul de om nu este un inamic, ci un prieten și un frate. În cele din urmă, Grivă a înțeles și a început să se împrietenească cu puiul de om.

Puiul de om a trăit cu lupii mult timp și a devenit unul dintre ei. Într-o zi, când a crescut suficient de mare, a plecat din haită și a început să călătorească prin lume. Dar niciodată nu a uitat de lupii care l-au învățat cum să supraviețuiască și cum să iubească.

De atunci, puiul de om a devenit un mare luptător pentru protejarea lupilor și a altor animale sălbatice. El a înființat o organizație care se ocupă cu protejarea lupilor și a altor animale din pădurile României.

Și astfel, puiul de om a arătat lumii întregi că lupii și oamenii pot trăi în armonie și că trebuie să ne protejăm și să ne iubim animalele sălbatice.

Leave a Comment

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE