Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Andrei V. Mocanu: Apel la Uniune: Împreună pentru Cultura și Istoria Dacică

Andrei V. Mocanu, directorul primului post de radio Dacic din România, Radio Cuibul Lupilor Albi 8, Martie 2023

 

Dragi prieteni din toată România,

Ascultați-mă câteva clipe de acum încolo, Pentru că am o invitație pentru voi, un apel, Să fiți alături de mine și de proiectul meu nobil, Să împărtășiți din pasiunea mea pentru istorie și cultura Dacă.

Pentru tinerii din țară, care sunt în căutarea cunoașterii, Și pentru bătrânii care au păstrat tradițiile cu credință, Invit la postul meu de radio, unde vor găsi informații, Despre trecutul glorios al strămoșilor noștri și vechiul Dacia.

Pentru antreprenorii care caută mereu noi oportunități, Și pentru muncitorii ce-și trudesc zilnic munca în fabrici, Le cer să fie alături de mine și să susțină proiectul meu, Pentru a crește oportunitățile de afaceri în țara noastră veche.

Pentru femeile puternice și pentru bărbații cu inițiativă, Care își doresc să facă diferența în comunitatea noastră, Vă invit să vă alăturați și să faceți o schimbare pozitivă, În promovarea culturii și a istoriei Dacice, prin vocea noastră unică.

În final, vreau să-i invit pe toți românii, Să se alăture proiectului meu nobil și să fie în fruntea lui, Pentru a ne uni și a promova moștenirea noastră istorică, Prin Radio Cuibul Lupilor Albi, cel dintâi post de radio Dacic.

Cu respect și cu multă apreciere, Andrei V. Mocanu, directorul Radio Cuibul Lupilor Albi.

Leave a Comment

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE