Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Dumitru Munteanu de la ,,Vocea Daciei” a murit. Ultimul urmaș de Daci din Basarabia a plecat la Zalmoxe

Dumitru Munteanu, născut în Basarabia la 11 Martie 1933, 19 Decembrie 2022 – DECEDAT! Fondatorul, Moderatorul emisiunii “Vocea Daciei”.

A murit vocea dacilor de azi, a murit urletul ultimului urmaș al lupilor. Dumnezeu să îl odihnească în pace! ZALMOXE SĂ ÎL AIBĂ ÎN LUMINA VEȘNICĂ!!! declara Andrei V. Mocanu directorul RCLA, primul post de radio Dacic și Patriotic

Ultima rugăminte / apel facut de Dumitru Munteanu | 11 DECEMBRIE 2022 – radiocuibullupiloralbi.com

 

Condoleante familii și prietenii ce l-au cunoscut pe marele nostru urmaș de Daci, Dumitru Munteanu. AICI

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE