Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Andrei MOCANU, prima reacție după ce Austria nu a vrut România în Schengen

Andrei MOCANU, BOICOT împotriva Raiffensent Bank
Andrei V. Mocanu, BOICOT împotriva Raiffeisen BANK

Primul boicot românesc al familiei racla, Radio Cuibul Lupilor Albi împotriva unor companii austriece: Sunt părtași la politică absurdă și discriminatorie la adresa românilor.

Andrei MOCANU directorul și fondatorul primului post de radio Dacic și Patriotic anunțat oficial că boicotează Austria.Andrei MOCANU boicotează Austria prin a închide contul bancar ce îl are la banca Austriacă, RAIFFEISEN BANK. În următoarele zile va merge și va închide contul bancar ca semn de BOICOT împotriva Austriei.

Austria a votat împotriva aderării României la spațiul Schengen, măsură socotită nedreaptă de către toate autoritățile de la București, fiind fundamentală pe cifre false, susțin oficialii europeni.

“Gata!
Îmi închid contul bancar de la Raiffeisen Bank!” spunea Andrei V. Mocanu director, RCLA

Așadar,  Familia Rcla, Radio Cuibul Lupilor Albi  boicotează orice firmă austriacă din România la momentul acesta. 

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE