Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Andrei Mocanu a participat la Mărășești – (24-26 Iunie, 2022)

,,Români sub tricolor” la Mărășești, 24 – 26 Iunie, 2022

Restaurarea tricolorului de la Mărășești a fost finalizat pe 26 Iunie, 2022
Restaurarea tricolorului de la Mărășești a fost finalizat cu succes pe 26 Iunie, 2022 ora 13.00

Marian Motocu este inițiatorul proiectului “Români sub tricolor” de la Mărășești, tabăra ce a fost instalată de români simpli din toate colțurile țării. 

Restaurarea tricolorului a fost finalizată cu succes de #41pentruRomania si Radio Cuibul Lupilor Albi ce a fost prezent prin însuși Andrei V.  Mocanu directorul și  fondatorul rcla, Radio Cuibul Lupilor Albi

 

Multumim tuturor celor ce au scris istorie prin fapte mărețe de Ziua Tricolorului 2022, multumim din suflet!

Trăiască nația Română.

 

1 thought on “Andrei Mocanu a participat la Mărășești – (24-26 Iunie, 2022)”

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE