Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

El Palo, Málaga a fost acoperită de ,,calima” (nisip, praf saharian), reporterii realității din Spania au relatat adevărul

Imagine de: Zvetlana Piciorlung, reporter RCLA. Fenomenul, care chiar dacă este natural, ESTE dăunător sănătății, se va menține vizibil pentru tot restul săptămânii, producând și ploi de noroi.

Orașe precum Málaga, Sevilla, Almería, Murcia și sa extins până în nordul Spaniei. Fenomenul meteorologic a fost însoțit și de ploi cu caracter torențial, în unele zone din Málaga s-au înregistrat 167 pe metru (m2).

Reporterii realității din El Palo, Málaga regiunea Andalucía a relatat de la fața locului cum este fenomenul ,,calima”. Reportera rcla Piciorlung Zvetlana, a relatat prin imagini și videoclipuri cum este defapt acest fenomen ieșit din comun.

Reporter radio cuibul lupilor albi, P.Z a relatat faptul că a discutat cu mai mulți locuitori din El Palo, și din discuțiile vorbite cu mai mulți și a ajuns la concluzia că acest fenomen nu a mai fost in ultimul secol.

FENOMENUL POATE FI URMĂRIT ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS:

 

Efectele calimei asupra sănătății și mediului

Praful este „injectat de Celia” din Africa de Nord , dând naștere la coloane mari de praf în peninsula și Insulele Baleare. marți, calima este de așteptat să ajungă în cea mai mare parte a teritoriului spaniol, cu excepția Insulelor Canare.

Particulele de praf în suspensie au un impact considerabil asupra calității aerului: îngreunează vederea, provoacă iritații oculare și pot cauza probleme respiratorii . Dar calima are și efecte pozitive. „Reduce șansa de furtuni tropicale și este un îngrășământ natural pentru ocean și sol”, scrie 20minutos.es.

Imagine: ziarulromânesc.es

Norul de praf a afectat și alte țări, printre care Portugalia, Franța, sudul Marii Britanii și vestul Italiei. Miercuri dimineață, și în orașele din vestul României a fost semnalată prezența prafului saharian, potrivit ziare.com

Informații despre acest fenomen a continuat să apară către noi din mai multe zone din Spania, una din ele este Guaro. Reporterii noștri au relatat din nou prin imagini și videoclipuri

Urmariti mai jos fenomenul ,,calima” în Guaro

2. In continuare un alt video:

Cărpiniș Mihaela Daniela reporter RCLA, a relatat ca un profesionist de la fața locului. În Guaro oamenii au rămas surprinși de acest fenomen extraordinar. Unii au început să se teamă din cauza aerului îngreunat de ,,calima”.

1. Imagine de: Mihaela Cărpiniș Daniela reporter RCLA, Guaro- Málaga 24:03:2022
2. Imagine de: Mihaela Cărpiniș Daniela reporter RCLA, Guaro- Málaga 24:03:2022
3. Imagine de: Mihaela Cărpiniș Daniela reporter RCLA, Guaro- Málaga 24:03:2022
4. Imagine de: Mihaela Cărpiniș Daniela reporter RCLA, Guaro- Málaga 24:03:2022
6. Imagine de: Mihaela Cărpiniș Daniela reporter RCLA, Guaro- Málaga 24:03:2022
7. Imagine de: Mihaela Cărpiniș Daniela reporter RCLA, Guaro- Málaga 24:03:2022

Acest fenomen meteorologic, manifestat prin vânturi puternice şi fierbinţi încărcate cu praf de nisip din deşertul Sahara, este numit în Spania calima. Este destul de comun, mai ales în arhipelagul Insulele Canare, situat în nord-vestul Africii.

1. Poza trimisă de: Mariana Dumitru (24:03:2022) ora, 17:40 El Palo
2. Poza trimisă de: Mariana Dumitru (24:03:2022) ora, 17:40 El Palo
3. Poza trimisă de: Mariana Dumitru (24:03:2022) ora, 17:40 El Palo

UPTADE|Reporterii realității din El Palo, Zvetlana Piciorlung și Costanța Bobocea a relatat primele imagini cu fenomenul,,calima”. In următorul videoclip vedeți îndrumarea și apelul dânselor:Articolul este bazat pe realitatea din zonele cu pricina, fenomenul ,,calima” văzut și publicat de echipa internațională din Spania, http://Radiocuibullupiloralbi.com

Apropo, primul articol a fost vandalizat de hackeri rău voitori și a fost șters: https://radiocuibullupiloralbi.com/2022/03/24/o-parte-din-el-palo-malaga-a-fost-acoperita-de-calima-cu-praf-de-nisip-din-desertul-sahara-relateaza-colegele-noastre-din-provincia-andalucia-zvetlana-piciorlung-si-constanta-bobocea/

Mulțumim tuturor!

Vă așteptăm pe pagina oficială de Facebook: Radio Cuibul Lupilor Albi

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE