Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Andrei Mocanu, mesaj de condoleanțe la decesul lui Gabriel Ionel Feru – (Gabi Feru Portocală) | Furcenii Vechi, Cosmești Jud. Galați

Gabriel Ionel Feru – (Gabi Feru Portocală) decedat prin înjunghiere de propriul frate cu probleme mintale

Andrei Mocanu, mesaj de condoleanțe familiei îndoliate:

“Prietene, aflu ca un fulger de mare intensitate că tu ai avut o mare și dureroasă moarte, ai fost un om cu grijă de localitate, și erai mereu activ la câte ceva cu privire la comuna noastră.

Îmi pare rău pentru cele aflate, mă învățai să am răbdare cu toți din această comună, să iert și să las de la mine, eu asta am făcut. Dar tu, drag om? Dumnezeu să te odihnească în pace! Spuneai să organizăm o întâlnire să discutăm câte ceva despre comună.

Sincer, nu am mai avut când. Oamenii care te-a cunoscut, știau, și știu despre cum erai. Un om mare, cu mușchi și un tată iubit. Condoleanțe familiei! Nu îmi vine să cred ceea ce se întâmplă aici în Sat. Furcenii Vechi, Cosmești Jud.Galati!

Ai lăsat un copil în urmă, un băiețel frumos de 4 ani, și-o mare durere în toți vecinii ce te cunoșteau. Un om minunat ai fost, un om ce ți-ai arătat sprijinul dintotdeauna față de cei aflați în dificultate.

Păcat! Trist!

#CosmestiulInDoliu”. se arată în mesajul postat de Andrei pe contul lui Gabi de Facebook

Gabriel Ionel Feru (Gabi Feru Portocală) decedat în urma rănilor primite de propriul frate cu probleme mintale

Și pagina oficială de Facebook “Furcenii Vechi Furcenii Noi” și-a arătat sprijinul față de concetățeanul – Gabriel Ionel Feru și familia sa: Vezi aici postarea!

 

Regretăm cu tot sufletul   dispariția lui Feru Gabriel Ionel și transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să –l ierte și să-l odihnească !

Cu tristețe în suflet prietenii și cunoștințele.

 

 

 

 

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE