Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Azi 03:04:2022 tânărul dac, lup alb adevărat Andrei Mocanu ce este directorul rcla a împlinit frumoasa vârstă de 26 ani | Mama lui ia făcut o frumoasă surpriză

 


Astãzi 04:03:2022 directorul și omul tânăr a împlinit frumoasa vârstă de 26 ani, el își serbează ziua în familie, iar mama lui Andrei Mocanu, Mocanu Niculița, ia făcut o surpriză ce la surprins până la lacrimi.

Tânărul dac a luat-o în brațe pe mama lui și ia mulțumit că dintotdeauna ea ca mamă îi face câte o surpriză plăcută, ce îl surprinde mereu. “Mama tot mamă rămâne, orice ar fii”. spune mama lui

Mama lui a spus ,,Andrei, mă bucur că ești ceva, și mă mândresc cu ce fiu am, te iubesc”. Continuă ,,Ți-am făcut surprizã acest tort pentru că este ziua ta, iar eu cu Marina (Vânzătoarea de la magazinul din sat) am vorbit și ți-am făcut acest cadou pe ascuns”.

Sigla la cei #7 ani de RCLA – radiocuibullupiloralbi.com

Andrei Mocanu, director rcla la frumoasa vârstă de 26 ani – radiocuibullupiloralbi.com

1 thought on “Azi 03:04:2022 tânărul dac, lup alb adevărat Andrei Mocanu ce este directorul rcla a împlinit frumoasa vârstă de 26 ani | Mama lui ia făcut o frumoasă surpriză”

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE