Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Bolșevicii secolului nostru | PSD și PNL Cosmești, Galați – ,,Cine nu este cu noi este împotriva noastră” – Lenin

 

Foto/Siglă Romania, PSD+PNL = TOXICE partide politice Cosmești, Galați_23 feb. 2022 by: www.radiocuibullupiloralbi.com

,,Cine nu este cu noi este împotriva noastră”

Pornind de la principiul „Cine nu este cu noi este împotriva noastră”, PSD și PNL de azi reacționează la fel ca Lenin. Eu am fost extrem de amenințat de acești impostori din comuna mea. Orice scriu, orice fac eu. Este împotriva lor! Un intelectual, ori scriitor online sau in viața reală este pur și simplu o amenințare reală la adresa acestor bolșevici ne-umani.

Cine a fost acest LENIN

numele de familie originar: Ulianov, a fost un revoluționar rus care a condus partidul bolșevic, primul premier al Uniunii Sovietice și fondatorul ideologiei cunoscute sub numele de leninism. S-a născut în Simbirsk avându-i ca părinți pe Ilia Ulianov și Maria Alexandrovna. spune Wikipedia

Vladimir Ilici Lenin – radiocuibullupiloralbi.com

 

Vladimir Ilici Lenin – radiocuibullupiloralbi.com

A. Latîșev nu lasă însă să i se uzurpeze „meritele” fondatorului statului sovietic în procesul expulzărilor și pune lucrurile la punct, citând interviul acestuia acordat jurnalistului american Lincoln Steffens în luna martie 1919:

 

„Trebuie să găsim o cale ca să scăpăm de burghezie, de clasele înalte, pentru că nu ne vor lăsa să facem transformările economice, pe care nu le-ar fi făcut ele însele înainte de revoluție; de aceea trebuie să le izgonim. Nu văd cum le-am putea speria încât să părăsească singure Rusia, fără a fi nevoiți să le împușcăm în masă. Peste graniță vor reprezenta același pericol, dar în emigrație nu mai sunt atât de dăunătoare. Singura soluție ar fi ca pericolul terorii roșii să bage groaza în ele și să le oblige să fugă. Aceasta este absolut necesar, indiferent cum o vom face.”

Iar pentru a dovedi că Lenin a urmărit (în momentele sale de luciditate) și de la Gorki mersul expulzărilor, istoricul rus menționează scrisoarea acestuia către Stalin din noiembrie 1922:

 

„În legătură cu expulzarea menșevicilor, socialiștilor populari, cadeților și a altora, aș vrea să ridic câteva probleme, întrucât această operațiune, începută înaintea concediului meu, nu s-a încheiat nici acum. S-a hotărât să „stârpim” toți socialiștii populari? Pe Peșehonov, Miakotin, Honfeld? Pe Petrișcev și pe ceilalți? După mine trebuie să-i expulzăm pe toți. Sunt mai periculoși decât toți eserii, fiindcă sunt mai vicleni. La fel și pe Potreosov, Izgoev, și pe toți colaboratorii revistei „Economistul” (Ozerov și mulți, mulți alții). Menșevicii Rozanov (e doctor, șmecher), Vigdorcik, Liubovi Nikolaevna Radcenko și tânăra ei fiică (după cum am auzit, sunt cele mai mari dușmance ale bolșevismului), N.A. Rojkov (trebuie expulzat; este incorigibil); S.L. Frank (autorul „Metodologiei”).

 

O comisie supravegheată de Manțev, Messing ș.a. (Messing era membru al colegiului GPU, iar Manțev era președintele GPU al Ucrainei nota lui A. Latîșev) să prezinte listele și ar trebui să trimitem, fără milă, măcar câteva sute de asemenea domni peste graniță. Vom curăța astfel Rusia pentru mult timp. În privința lui Lejnev (de la fosta „Ziua”) trebuie bine gândit: n-ar trebui oare să-l expulzăm și pe el? Citindu-i articolele mi-am dat seama că va fi totdeauna un perfid. Ozerov și toți colaboratorii de la „Economistul” sunt cei mai aprigi dușmani. Afară cu toți din Rusia. Asta trebuie s-o faceți imediat. Până la sfârșitul procesului eserilor, nu mai târziu. Să arestați vreo câteva sute și, fără să le dați vreo explicație, plecați, domnilor!”

Și așa mai departe, toate exemplele rele au rămas în istoria omenirii. Oare nu e mai bine, să lăsăm răutatea și bolșevicul la o parte, și să punem mâna serios pe toți/toate? Să facem o comunitate frumoasă la Cosmești? Trebuie încetat cu acest fel de a fi bolșevici.

Eu, Andrei M. aș putea fi un reporter, scriitor, publicist, comentator politic bun pentru Cosmeștiul istoric. Dar, ori de câte ori fac câte ceva, sunt dat la o parte de cei mai mari ,,Bolșevici” din comuna asta.

Două partide politice toxice

PSD și PNL are un tupeu grosolan și vrea să distrugă Romania în continuare, prin a înlătura tinerii din propria comună, prin a gonii peste hotare pe toți. Un viitor în Cosmești, Galați nu mai există. Eu, nu pot părăsi localitatea și nici țara. Nu puteți alunga tinerii ce se zbat a trăi, domnule Inginer Ion Tuchiluș, încetați! NU SUNTEȚI PRIMARUL MEU.

Vă trag la răspundere…

Familia mea va votat, eu NU… Ei au făcut cea mai mare greșeală, însă eu NU. Pentru ce să votez un primar ce doar a furat?! ați ajuns in fruntea comunei de atâtea ori, ce ați realizat? Nimic! Pentru că vă spun din proprie experiență, adică sunt aici și văd câte locuințe au rămas a nimănui. Mulți tineri au emigrat către țări străine, iar unii consilieri, ori angajați ai primăriei comunei Cosmești, Galați, vine cu paliverne.

Ion Tuchiluș, primarul comunei Cosmești, Galați in 2017 își făcea reclamă pe imaginea verișoarei lui Andrei Mocanu

Oricum avem și lucruri frumoase de postat in acest articol despre Comuna Cosmești, Galați

https://www.viata-libera.ro/satul/140179-la-cosmesti-infrastructura-pentru-cresterea-nivelului-de-trai

Și mai puțin plăcute despre primarul comunei Cosmești, Galați

https://adevarul.ro/locale/galati/au-cheltuit-11-milioane-lei-piata-nu-functioneaza-n-are-decat-gard-trei-alei-troita-1_5b45f8e7df52022f751971dc/index.html

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE