Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Andrei Mocanu, APEL către DACII de PRETUTINDENI: ,,Falșii politicieni nu încetează să se potolească, peste tot în lume este rău datorită lor. Oare vor putea să se oprească?!”


In viață trebuie să știi a supraviețui, mulți știu doar să petreacă. Ori lupți, ori te predai! asta înseamnă lupta. Trebuie neapărat să știi a supraviețui și a continua lupta, pentru că ei, ticăloșii de sus, te vor mort. Democrația nu există decât doar pentru ei.

In viață învățăm multe, dar supraviețuirea parcă este alta decât cele știute de noi (ori voi) și bunătatea face parte din noi. De-a lungul timpului, noi ori voi ați învățat ce trebuie făcut sau cum trebuie realizată SUPRAVIEȚUIREA. LUPUL este personajul perfect în viața noastră ca specie umană, și totul pleacă de la apărarea drepturilor, ori a cum supraviețui în lumea de azi.

Totuși după asta, ne gândim cum să eliminăm răul din viața noastră. Știm, luăm exemplul filmului ,,FIICA LUPULUI” realizat în 2019 care ne arată cum să luptăm pentru copiii noștri, ori pentru viața noastră. Lupul fiind baza filmului realizat. Unde ne arată cum să nu fugi la frică, sau să nu îți fie teamă de un lup 🐺.

Politicienii pot avea frică de un lup, pentru că un lup te omoară datorită fățărniciei politicianului. Și politicienii sau mai nou spus, politrucii trebuie eliminați.

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE