Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Azi a fost prima întrunire al Programului “Reorganizarea Grădinilor Familiale-România” cu Responsabilii Investiționali Județeni-RIJ PRGF-RO

,,START PRGF-RO – MARTIE 2022. LOCATIA EVENIMENTULUI, întâlnirea cu potențialii RIJ-PRGF, va fi anunțată cu 2 saptamâni înainte”.

“Un program al profesioniștilor din horticultura românească pentru dezvoltarea comunităților rurale. Un program al vizionărilor, cei care iubesc natura si viața

Un program al unității și respectului pentru valorile științei agronomice și a cercetării din domeniu. Specificul acestui program este pe domeniul LEGUME – FRUCTE

Tehnologiile care materializează pe teren acest concept sunt CONVENȚIONAL, respectând-se întocmai tehnologiile de cultură experimentate și studiate la nivelul superior românesc.

Speciile si soiurile folosite la tehnologiile de cultură sunt cele studiate și adaptate la condițiile de mediu din România

Programul își propune atragerea în circuitul de producție a terenurilor mici aflate în apropierea casei (Grădina familială). Aceste terenuri se vor lucra în comun, sub supravegherea permanentă a unui specialist.

Achiziția imputurilor, a îngrășămintelor, lucrarile solului se fac centralizat rezultând economii importante. Se va asigura vânzarea tuturor produselor realizate pe suprafețele cultivate.

Inițiator Program – ing. dipl. Sorin Găină” spune pentru Rcla.

 

Din luna Octombrie 2021 a început toată organizarea, PRGF-RO 

Împreună pentru proiectele și programele pur românești, un proiect Rcla-Radio Cuibul Lupilor Albi

,,Îmi place foarte mult, că văd proiectele celor mai valoroși oameni din Romania. Eu sunt aici să promovez oamenii, ce știu ce și cum. Voi promova orice patriot ce luptă cot la cot cu dacii secolului 21″. spunea Mocanu. A

Împreună suntem un zid pentru viitorii noștri urmași, ori urmașilor noștri. Istoria continuă!

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE