Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Revoltător: Facebook ne limitează dreptul de a ajunge la cât mai mulți, și mai mult decât atât, suntem raportați incontinuu, (Lupii albi, supără)

 

Andrei afirmă că este “revoltător” ce se întâmplă la nivel Facebook România și internațional: Sunt pur și simplu oprit să ajung la cât mai mulți indivizi

Directorul-șef RCLA, Andrei Mocanu, a spus luni că este “revoltător” pentru faptul că el, și colegii lui sunt restricționați și raportați de cei de la Facebook”.

“Revoltător este că pe Facebook nu mai poți face nimic, ești restricționat de la 2/3 postări distribuite, despre activitățile unor activiști simpli, care luptă pentru un trai mai bun, în România. Nu mai pot ajunge la mai mulți, aveam in alți ani mai multe interacțiuni cu publicul larg, fie pe Facebook fie pe alte platforme online, toate sunt la pământ cu legile lor, și asta a distrus tot. Dacă nu mai pot ajunge la oameni, atunci las Facebook și mă duc pe altele care cu adevărat ai liber la orice. Este chiar inadmisibil, să nu fii lăsat pe mai departe să îți duci planurile și munca. Ăștia, securiștii se joacă cu noi. Eu spun STOP! AJUNGE!”.

Directorul șef, Andrei Mocanu, a făcut un apel despre acest subiect și pe postul de radio. Proiectul Radio cuibul lupilor albi, este unic, trebuie susținut, și dus mai departe. (Rcla – Radio Cuibul Lupilor Albi, editor text: Mocanu Elena, Editor online: Cărpiniș Mihaela Daniela)

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE