Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Mișcarea civică ,,Acțiune pentru Națiune” condusă de Dumitru Bălan, cheamă la marele protest împotriva Certificatului Verde pe toți românii de bine

 Luni, 20 decembrie, va avea loc un protest în fața sediului USR PLUS, în care se va striga împotriva certificatelor de vaccinare. Evenimentul va avea loc între orele 10:30 și 14:00 și este organizat de mișcarea civică ,, Acțiune pentru Națiune”, informează sursa citată.

Mișcarea civică ,,Acțiune pentru Națiune”, este condusă de Dumitru Bălan, 100% independentă susținută de sute de independenți din București capitala României.

Iată ce scrie în eveniment:

“Fraților, timp de 6 săptămâni consecutive am protestat în fața sediilor partidelor USR, PNL și PSD împotriva certificatelor de vaccinare și vom încheia anul tot în fața trădătorilor care au primit ordin să voteze împotriva unui popor întreg.
Iar dacă am reușit să blocăm votarea acestei fărădelegi până astăzi, avem datoria să luptăm în continuare și să îl îngropăm definitiv pentru a respira în liniște de Crăciun.

Vom începe protestul la ora 10.30 în fața sediului USR ( Sos Kiseleff 55-lângă Arcul de Triumf), apoi vom striga în fața sediilor PSD ( Sos Kiseleff nr 10) și PNL ( Aleea Modrogan nr 1).
Protestul este AUTORIZAT, ca atare veniți în număr cât mai mare!
Copiii noștri ne vor blestema dacă îi vom lăsa să trăiască în această lume nebună, iar dacă certificatele de vaccinare se vor vota în final, atunci să știți că voi veți purta întreaga culpă.

NU PUTEM SĂ-I LĂSĂM PE PARLAMENTARI SĂ INSTAUREZE DICTATURA PERMAMENTĂ ȘI APARTHEID-UL SANITAR, AȘA CĂ HAIDEȚI ÎMPREUNĂ CU TOȚI PATRIOȚII ADEVĂRAȚI ȘI NEAFILIAȚI POLITIC CA SĂ ANULĂM DEFINITIV ACESTE CERTIFICATE BLESTEMATE!

NOI SUNTEM POPORUL ȘI HAIDEȚI SĂ NE FACEM TREABA ÎN STRADĂ CU DEMNITATE ȘI CU CAPUL SUS!
ÎMPREUNĂ VOM ÎNVINGE, VEȚI VEDEA!

” NU VĂ VOM LĂSA SĂ VOTAȚI CERTIFICATELE DE VACCINARE ÎMPOTRIVA UNUI POPOR ÎNTREG!
SĂ VĂ FIE FRICĂ, POPORUL SE RIDICĂ! ”

LIBERTATE FĂRĂ CERTIFICATE, AVEM IMUNITATE🇷🇴”. Eveniment organizat de ACȚIUNE PENTRU NAȚIUNE

1 thought on “Mișcarea civică ,,Acțiune pentru Națiune” condusă de Dumitru Bălan, cheamă la marele protest împotriva Certificatului Verde pe toți românii de bine”

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE