Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Mișcarea Lupilor Albi prin proiectul Radio Cuibul Lupilor Albi sare în apărarea drepturilor senatoarei Diana Iovanovici- Șoșoacã: “Nimeni și nimic nu poate opri familia Șoșoacã, pentru că suntem mulți. Da, NU ne puteți opri prin metoda BOLȘEVICĂ…”

Andrei Mocanu: “Șoșoacã este cu adevărat româncă get pe get, o adevărată luptătoare, ea este o singură persoană. Avocat, patriot, mamă și nu înainte de toate Femeie. Unde sunt acei politicieni, care se băteau prin parlament cu pumnul în piept că apără Femeile?! Dragii mei, cititori este timpul să fim UNIȚI pentru că presiunile către adevărații creștini, patrioți adevărați nu încetează să apară”

După incidentele din ultima perioadă de la biroul de avocatură al Senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacã, noi am luat decizia să susținem cu îndrăzneală familia Șoșoacã și pe soțul Silvestru Șoșoacã. Însă, presiunile asupra a tot ce înseamnă SENATOR, DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACÃ începe să eie amploare și în proiectul nostru. Mai mulți indivizi nu sunt de acord cu inițiativa noastră cu privire la familia Șoșoacã, pentru că se pare că multe voci cunoscute sau mai puțin cunoscute, îi doresc doborâți.

“Nimeni și nimic nu poate opri familia Șoșoacã, pentru că suntem mulți. Da, NU ne puteți opri prin metoda BOLȘEVICĂ…” susține Andrei Mocanu – r.c.l.a

Așadar, încetați să mai spălați așa aiurea imaginea primei românce adevărate numită ,,Femeia de fier a României-Dace”.

2 thoughts on “Mișcarea Lupilor Albi prin proiectul Radio Cuibul Lupilor Albi sare în apărarea drepturilor senatoarei Diana Iovanovici- Șoșoacã: “Nimeni și nimic nu poate opri familia Șoșoacã, pentru că suntem mulți. Da, NU ne puteți opri prin metoda BOLȘEVICĂ…””

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE