Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Lecția directorului șef Andrei Mocanu | ,,Sã fii director șef, este o mare responsabilitate”.

,,Sã fii director șef, este o mare responsabilitate. Aici mă refer la faptul că eu sunt o persoană publică, și o personalitate tânără în viața Dacilor liberi din secolul acesta. Un exemplu sunt. Dar suntem noi toți. Pentru că sunt totuși înconjurat de OAMENI, de o mare valoare. Nu sunt un neica nimeni, așa cum spun cei întunecați. Ce îmi acuză viața, și personalitatea”. spune Andrei Mocanu

În urmă cu 9 ani de zile, susțineam ceva ce îți era frică să mai susții, totuși spuneam tuturor celor ce îmi urmarea activitatea că, nu mor caii când vor câinii. Și îmi continuam lupta, tot pe calea mea. Pentru că știam ce susțin și simțeam ce e bine să susțin. Pe Mareșalul Ion Antonescu care era tot ce vroiam să susțin, și asta am susținut până în 2014/2015 când am decis să mă documentez mai bine cu privire la Daci, lupi și poporul nemuritor ROMÂNIA.

Am știut și știu că există un mare DUMNEZEU care ne îndrumă spre o altă cale, nu spre cea rea, ci din contră, spre cea care poate în astă lume nu îți prea închipui ce înseamnă. Dar totuși totul este UNIC și SPECIAL pe acest tărâm.

Ldoar 8 anișori, eu eram atras de DUMNEZEU și de calea luminii, unii la această vârstă fragedă nu au nici măcar posibilitatea să fie atrași sau atinși de duhul sfânt, sau poate pentru că nu cresc bine. Sau poate părinții, bunicii lor nu sunt trași de Dumnezeu și de lumină. Valorile ce ne definesc in astfel de timpuri este CREDINȚA, LINIȘTEA, PACEA și LIBERTATEA, lupul are aceste valori. Andrei Mocanu

Viața știm că va trece, iar noi toți într-un cuget liber trebuie să ne unim… Am tot unit omul liber și tot o fac, voi alegeți Omul lup ce vă urlă la porțile închise. Pentru că voi aveți sufletul închis, nu îl deschideți așa repede. Este important, că unii ați deschis poarta sufletului ce era închisă.

7 Ani, de? De rcla – Radio Cuibul Lupilor Albi primul radio Dacic și Patriotic, alcătuit de oamenii păcii și dreptății.

Acum șapte (7):ani de zile, făceam primul anunț că sa înființat acest proiect, că imnurile Dacice și cântecele artiștilor noștri care au pierdut lupta cu viața din astă lume, nu vor fii uitate/uitați nicicând.

Poporul român-dac și plin de lupi nu vor pieri, odată ce au aceste valori în voci, strofe, poezii, înregistrări video/audio ori poze. Totul a rămas, din moș, strămoș. Iar prin noi cei care continuăm acest drum fără sfârșit toate merg înainte, fără oprire.

Limba, graiul, credința , vocea, strigătul și urletul strămoșilor noștri se aud prin cei ce simt plânsul celor de pe cealaltă lume.

Moșii și Strãmoșii și cei de acum morți, omorâți de jocul politic, se răscoală in mormintele lor. 

Dcel mult 40 ani + sau -, nația Română este omorâtă prin metoda BOLȘEVICĂ sau prin metoda NU ȘTIU, NU POT. De la Daci, romani sau până în zilele noastre noi toți suntem omorâți de același sistem, mafiot ori criminal. Acum că suntem în anul 2021, și mai avem un pic și intrăm în anul celui mai mare an de MARE TEHNOLOGIE – 2022

In 20’22 ne așteptăm să crească producția de robotizare, pentru anii ce urmează. Pentru că omul trebuie să fie înlocuit de Roboți. Oamenii care au muncit vor fii puși la zid, de următoarele legii ale guvernului mondial european. Pentru că așa se arată în unele filme și cărți despre acest subiect. Omul va fii doar un număr, și el doar va fii o unealtă pentru firmele de robotizare din întreaga lume. Bogații vor trăi bine, iar săracii lumii vor fii eliminați prin metodele cunoscute deja la nivelul international.

Virușii abia acum vor apărea, pentru eliminarea celor ce încetinește evoluția OCULTĂ numită și ca ,,FRĂȚIA ILUMINATI”.

De-a lungul timpului, ocultiștii au căutat prin lume oameni ce vor să îi înruleze în cea mai criminală organizare mafiotă de tip ,,Fără bine, fără Dumnezeu”.

Mulți prin România, au fost apelați de acești ocultiști ai lumii întunericului ce promitea bani, aur , argint și trai bun. Însă nu prea se spunea că pe acel contract, de înscriere este menționat că odată intrat în posesia banilor și bunurilor antihristice, îți dai sufletul în mâna celui rău. Pentru că ei de-a lungul anilor, au îndemnat oamenii să se omoare pentru 😈, cel intrat era pus să își taie venele și să își rănească trupul cu un bici.

Povestea este mare cu privire la acești ocultiști, însă se cunoaște de cei luminați, ce au aflat adevăr prin fața acestei lumi.

https://radiocuibullupiloralbi.com/?radio_player=9142&preview

 

Click Here

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE