Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

IN MEMORIAM ENI CONSTANTIN, ZIS (COTINEL) DISPĂRUT DE PE 25 IANUARIE PÂNĂ PE 27 FEBRUARIE 2020 ATUNCI CÂND UN TRACTORIST L-A GĂSIT PE UN CÂMP (Sat. Furcenii Vechi Com. Cosmești – Galați (1)

 

In anul 2020 un om era dat dispărut de la domiciliu, pe nume ENI CONSTANTIN, zis Cotinel. Un om ce avea de lucru la oi, în Italia. Era iubit, acasă și la locul ce îl avea în Italia. El era văzut bine , era sufletist, bun și un bărbat harnic. Lupta pentru viața lui ca orice om de pe acest tărâm. Însă cineva ia venit de hac. 

În data de 25 Ianuarie 2020 el, sufletul curat era dat DISPĂRUT de familie. Însă abia acum vine partea cea importantă pentru că însuși directorul șef  Andrei Mocanu a fost în căutarea acestui suflet, de mai bine de 2 ori. Însă nu singur, ci cu nepotul acestui suflet, de om. Și, nici urmă de Cotinel.

La 27 Februarie 2020 află însuși directorul șef Andrei Mocanu, Director Radio Cuibul Lupilor Albi că sufletul Cotinel, a fost găsit. Însă decedat.

,,A fost găsit mort într-un șanț, pe arătură în lanul 2,3 dacă nu mă înșel. Pe unde eu și nepotul lui am luat la pași mărunți fiecare centimetru pătrat de lan chiar prin apropierea unde a fost găsit de un tractorist ce își făcea meseria. Tractorist ce a fost interogat de poliție la acea dată”. spune Andrei Mocanu

Andrei Mocanu, ce este OM de profesie sa implicat în acest caz de la începutul poveștii cu dispariția acestui bărbat. Iar chiar dânsul a chemat una din cele mai urmărite televiziuni de divertisment din România. “ACCES DIRECT”. unde a fost filmat totul, și sa realizat o emisiune despre acest caz.

 

Vezi detalii aici cu prima parte

Vezi și un articol de pe viațaliberă.ro Galați

Cazul nu se oprește aici, familia și prietenii ce l-au cunoscut pe Cotinel, suflet de aur merg mai departe. Aflarea adevărului se apropie! 

Odihnă veșnică marelui OmENI CONSTANTIN (Cotinel) dec, 27 Februarie 2020 , 2 ani de la moartea lui suspectă!

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE