Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Apel către Iordache Veronica, Cristina Costea, Mariana Bălan, Alin Stefan Gehrig, Iosif Popa, Ecaterina Popa, Cerasina Trufea, Piciorlung Zvetlana, Mariana Alexandra, Constanta Bobocea, Lupu Estera Nicoleta etc, Vă îndemnăm să fiți cât mai vocali in acest proiect ce reprezintă DACII și istoria

 

 

Având în vedere că Radio Cuibul Lupilor Albi (RCLA) s-a născut și construit din dorința de a trezi cât mai mult Românii și pe toți oamenii liberi din întreaga lume. Noi venim in atenția tuturor, cu fapte reale și dorim ca fiecare om să fie liber prin acest nou proiect unic. Facem apel către toți cei enumerați mai sus, în titlu și îi sfătuim să se unească cu adevărat pentru creșterea primului proiect unic ce trebuie să fie în atenția publicului cât mai larg. Să audă toți despre obiectivele noastre unice, și să lupte pentru ceea ce înseamnă acest loc. Să vină cu mic cu mare, să crească proiectul și să îl ridice fiecare așa cum poate la cele mai înalte standarde naționale sau internaționale.

Cerem oamenilor independenți, Iordache Veronica, Cristina Costea, Mariana Bălan, Alin Stefan Gehrig, Iosif Popa, Ecaterina Popa, Cerasina Trufea, Piciorlung Zvetlana, Mariana Alexandra, Constanta Bobocea etc, să ne vină în continuare și cu o mică donație lună de lună să putem in primul rând să ne continuăm drumul spre victorie, cu licența radio online.

Numai un proiect unic ca acesta ne mai poate ajuta in acest moment, numai cei ca voi mai poate spune și ceilalți mai simpli decât voi că mai există om ce luptă pentru aceste unice proiecte ale Dacilor liberi.

Numai prin UNITATE și PACE noi ne asigurăm viața pe acest pământ!

TOTUL ESTE TRECĂTOR, FIȚI VOI CE PUTEȚI RĂMÂNE PE ACEST TĂRÂM UNICI ȘI NEMURITORI!

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE