Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

FALSA știre cu pana de curent | Cum s-a transformat un exercițiu Austriac într-o dezinformare masivă, by: romania.europalibera.org

Informațiile despre iminenta pană de curent au circulat intens pe rețelele de socializare, iar mai multe site-uri au profitat pentru a obține trafic din fake news.

Directorul Radio cuibul lupilor albi, Andrei Mocanu sa sesizat serios în această Fake news, și în online a găsit tot felul de link-uri ce ducea către site-uri celebre ale unor televiziuni din România și radiouri mai puțin cunoscute. 

O știre „senzațională” a deschis jurnale și site-uri de știri mai multe zile: Europa se va scufunda în beznă două săptămâni din cauza unei pene de curent. Cei care avertizau asupra dezastrului citau surse de încredere – chiar pe ministrul austriac al Apărării. Informația era falsă. scrie romania.europalibera.org

Informația disctibuită pe site-ul Antenei 3 a ajuns la peste 9 milioane de utilizatori de Facebook. scrie romania.europalibera.org/

Vedeți mai multe: https://romania.europalibera.org/a/pana-de-curent-fake/31543649.html

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE