Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Andrei Mocanu, APEL către DACII de PRETUTINDENI: ,,Veniţi în față dacă vă pasă de cele întâmplate, pentru că caracatița este mare peste țara noastră. Devine o suliță pentru noi toți!”

Autor: Redacția R.C.L.A pe 6 nov 2021, 13:40 | Știri
Andrei Mocanu, director RCLA, susține, într-un mesaj transmis astăzi, că ar trebui să ieșim în față, și să nu mai tăcem din gură pentru că caracatița este mare peste glia strămoșească. Este de preferat să venim cu toții în față”.

,,BUNĂTATEA ȘI DRAGOSTEA MEA PENTRU OM ESTE MARE : NU POT STA PE O URECHE CA ALȚII, FRICOȘI ȘI NEBUNI DE EI”. spune Andrei Mocanu

Am vorbit recent despre binele ce nu mai există de câțiva ani în lume și în mintea celui ce crede că merge într-o direcție bună. Disperarea e mare in rândul celor ce visează binele, democrația și fericirea întregului lor bine, nu mai există. Nu e de mirare că au explodat contra COVID-19 și chiar de ar exista aceasta catastrofă de virus, eu cred că oculta mondială alta gândește pentru ceea ce este acum. De ce acum? Și de cine sunt toate astea?

– Domnul nostru Iisus Hristos, a venit pe lume să ne arate o cale. O cale către bine, din păcate banii au ajuns prea departe, prea sus. Și au ajuns banii să ne conducă viața, nu noi să îi conducem pe ei… Organizația mondială a națiunilor Unite ,,UE” lucrează să sfărâme orice speranță de a trăi, au pus unii mâna pe inima pământului și se cred mari și tari pe pământul tuturor pământenilor.

  • De ce? Pentru că sunt toți, evident fac referire la toate guvernele lumii, penali. Ce se cred Dumnezei pe pământul tuturor, nu au inimă, nici trecut frumos. – Pentru că toți, evident, sunt legați unii de alții prin afaceri de sute, trilioane de dolari, euro, lei etc. Și libertatea nu mai este valabilă. Fiecare face ilegalitate și nu se mai respectă nimic bun și drag.

  • Majoritatea oamenilor sunt pentru ,,VIAȚĂ, PACE SI LIBERTATE” insă puțini. Noi de exemplu, suntem pentru astea, ce cu toții trebuie să fie… Până ajungem să fie toți pentru această viață, pace și libertate mai durează.

Așa că – probabilitatea să scăpăm de această cloacă politică și nu numai este de 0% , dacă nu ne unim cu toții contra guvernele lumii!!!!” a spus Andrei Mocanu pentru https://radiocuibullupiloralbi.com

Leave a Comment

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE