Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Andrei Mocanu, devastat! Doliu printre membrii proiectului Dacic și Patriotic

Din păcate, o veste tristă: A murit, Naomi Sara membră și om de lumină din proiectul Dacic și Patriotic – Radio Cuibul Lupilor Albi (R.C.L.A) în doliu!

 

Andrei Mocanu, director și fondator oficial devastat de vestea primită azi, luni.,25 Octombrie 2021 și cere public să se declanșeze zi de doliu pentru membrii proiectului unic, Dacic și Patriotic.

Vestea a venit ca un fulger in inima și sufletul fondatorului oficial – radiocuibullupiloralbi.com  și spune că azi încă un membru, om inimos ce lupta pentru viață, pace, libertate și dreptate sa stins din viață.

Andrei Mocanu, a distribuit o postare prin care își arată suferința față de cele aflate, însă nu este singurul ce plânge moartea Membrei și colegei Naomi Sara, și colega Zvetlana Piciorlung cunoscută în proiect ca Lupoaica Liberã albã din Spania.

 

,,Simt că s-a rupt încă o piesă din acest proiect. Simt că nu mai sunt Andrei cel cunoscut de mulți dintre voi. Nu mai pot să merg înainte așa, necazurile ne paște la orice pas. Vai de noi dacă pierdem oamenii adevărați și dragi, vai de noi ca oameni simpli ce suntem.”, a declarat cu lacrimi in ochi, și suflet, Andrei Mocanu pentru Radio cuibul lupilor albi.

Andrei, este reporter, om de radio și TV cunoscut mai mult pentru proiectul unic ce îl conduce de 7 ani.

Colegii, membrii și simpatizanții proiectului cu Radio, Cuibul Lupilor Albi este in doliu!

 

Sincere condoleanțe familiei devastată de durere și suferință drum lin și bun către îngeri dragă, Naomi Sara!

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE