Andrei Mocanu, devastat! Doliu printre membrii proiectului Dacic și Patriotic

Din păcate, o veste tristă: A murit, Naomi Sara membră și om de lumină din proiectul Dacic și Patriotic – Radio Cuibul Lupilor Albi (R.C.L.A) în doliu!

 

Andrei Mocanu, director și fondator oficial devastat de vestea primită azi, luni.,25 Octombrie 2021 și cere public să se declanșeze zi de doliu pentru membrii proiectului unic, Dacic și Patriotic.

Vestea a venit ca un fulger in inima și sufletul fondatorului oficial – radiocuibullupiloralbi.com  și spune că azi încă un membru, om inimos ce lupta pentru viață, pace, libertate și dreptate sa stins din viață.

Andrei Mocanu, a distribuit o postare prin care își arată suferința față de cele aflate, însă nu este singurul ce plânge moartea Membrei și colegei Naomi Sara, și colega Zvetlana Piciorlung cunoscută în proiect ca Lupoaica Liberã albã din Spania.

 

,,Simt că s-a rupt încă o piesă din acest proiect. Simt că nu mai sunt Andrei cel cunoscut de mulți dintre voi. Nu mai pot să merg înainte așa, necazurile ne paște la orice pas. Vai de noi dacă pierdem oamenii adevărați și dragi, vai de noi ca oameni simpli ce suntem.”, a declarat cu lacrimi in ochi, și suflet, Andrei Mocanu pentru Radio cuibul lupilor albi.

Andrei, este reporter, om de radio și TV cunoscut mai mult pentru proiectul unic ce îl conduce de 7 ani.

Colegii, membrii și simpatizanții proiectului cu Radio, Cuibul Lupilor Albi este in doliu!

 

Sincere condoleanțe familiei devastată de durere și suferință drum lin și bun către îngeri dragă, Naomi Sara!

 

News