Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Comunitatea Radio Cuibul Lupilor Albi, adresează o scrisoare deschisă către Președintele României Klaus Iohannis

 

Andrei Mocanu, adresează o scrisoare deschisă președintelui României Klaus Werner Iohannis , 21 oct. 2021 ora 11:20

” RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI 

Furcenii Vechi, Cosmești +34603258838  info@radiocuibullupiloralbi.com  

21 oct. 2021, 11:20 

Adresă: Furcenii Vechi, COSMESTI JUD, GALAȚI  

ANDREI Mocanu 

info@radiocuibullupiloralbi.com  

radiocuibullupiloralbi.com 

Domnule președinte, 

Noi, Comunitatea Radio Cuibul Lupilor Albi, vă transmitem această scrisoare deschisă, ca urmare a Petiției cu nr. 17677, 

Vă rugăm să luați foarte in serios tot ce vă comunicăm aici, si vrem să ne susțineți în toată această activitate pentru istorie.  

În 2015 a luat naștere un proiect măreț, datorită faptului că în România nu se mai promovează istoria de pe timpul Dacilor, R.C.L.A – Radio Cuibul Lupilor Albi este primul radio DACIC si PATRIOTIC din România pentru întreaga Europă pe unde au existat de-a lungul istoriei Dacii. Acest proiect, unic care face parte din lumină și adevăr trebuie continuat. Mocanu V. Andrei este inițiatorul lui si este singurul ce a făcut ca orice vis al unui Dac să devină realitate. Proiectul în sine este să se continue ce Dacii au continuat în Europa liberă. Democrația constă in libertatea opiniilor, si al celor ce își iubesc originile și pământul străvechi. Noi, comunitatea lupilor albi vrem o colaborare, si o strânsă legătură cu orice om înalt din statul Român, si o unitate cu orice om ce crede și luptă pentru Pace. În viitorul apropiat, vreau să clădesc de la zero clădirea cu sediu oficial: Radio Cuibul Lupilor Albi, unde să pot să îmi desfășor afacerea, activitatea si demersul patriotic pentru istorie. Domnule președinte, Klaus Werner Iohannis ne dorim o colaborare directă cu domnia dumneavoastră, ne dorim să luptăm împreună pentru acest Proiect. Pentru Dacia noastră veche si unită. Pentru acea Românie perfectă și rațională. Pentru binele tuturor cetățenilor de bună credință, si pentru binele comun.   

 

Cu stimă, 

 

Andrei Mocanu 

Director: Radio Cuibul Lupilor Albi 

radiocuibullupiloralbi.com “.

 

https://d.docs.live.net/8308bc861d761e54/Documents/Scrisoare%20deschisă%20către%20Președintele%20României%20Klaus%20Werner%20Iohannis%20-%20Radio%20Cuibul%20Lupilor%20Albi.docx


 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE