Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Important! Primul post de radio Dacic și Patriotic are nevoie de donații în bani pentru a funcționa în continuare

Urletul lupului alb si Dacilor liberi: radiocuibullupiloralbi.com

Un tânăr ce are primul proiect cu radio Dacic și Patriotic are nevoie de ajutor pentru a învinge răul ce a pus stăpânire pe întreaga omenire. Mocanu Andrei este un tânăr ce conduce tot proiectul unic din acest secol, Radio Cuibul Lupilor Albi, un tip de radio mai diferit care se dezvoltă în lume prin oamenii istorici si care nu pot uita ce a fost si este.

 

 

De-a lungul celor 7 ani de activitate. Andrei a făcut ca proiectul lui și a celor liberi de la răsărit până la apus să ajungă cunoscut chiar și dincolo de munți și văi, fiind o formă rară de luptă. Andrei a fost în Bruxelles, Franța, Italia, Germania și chiar Spania de două ori pe an, iar în urma ultimei sale vizite, colegii și chiar membrii proiectului au stabilit că sunt o personalitate aparte.

Așadar proiectul trebuie să meargă în continuare, fără oprire și fără doar și poate, însă din păcate, de bani avem nevoie, proiectul nostru trebuie să ajungă la fiecare om, pentru asta este nevoie de sprijin financiar mai mult ca niciodată. Oamenii cu suflet mare care vor să sprijine această veche, și nouă cauză, puternică și specială o pot face în oricare dintre conturile de mai jos:

Titular: ANDREI MOCANU

Banca Raiffeisen BANK

IBAN: RO95RZBR0000060021050593

Western Union – MOCANU ANDREI, Tecuci Jud.GL, România

Sau si pe paypal: Donează pentru Radio Cuibul Lupilor Albi

Indiferent de sumă, fiecare ajutor ajutor proiectul să meargă mai departe, alături de cei dragi. În sprijinul Mocanu Andrei se organizează pe Radio Cuibul Lupilor Albi un concert cu muzică Dacă’ din cele mai vechi timpuri.

radiocuibullupiloralbi.com

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE