Andrei Mocanu director șef rcla: ,,AM AJUNS ÎN SPANIA, SĂ ADUC PACE SI LINIȘTE PENTRU TOȚI ROMÂNII DE AICI. INVITĂM ALĂTURI OAMENII DE BINE, SĂ ARĂTĂM CĂ ȘTIM CE VREM”. –

RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI singurul proiect dacic și patriotic are nevoie de TINE acum ori niciodată.

Proiectul rcla – Radio Cuibul Lupilor Albi Official, este înființat numai și numai din Români, daci liberi care au vrut un loc liber și plin de istorie. 2015 este anul în care sa mers in al nouălea cer. Proiectul nostru a crescut și crește în continuare datorită ție. Tu, cel ce citești aceste rânduri și rânduri.

Îți mulțumim ție, că ești aici încă și că susții din puținul tău acest proiect, demers unic care strălucește acolo unde întunericul a răpus omul trist și amărât.

Vrem să te alături nouă, lupilor albi adevărați și unici, și vrem să te simți bine alaturi de noi, să facem împreună ca acest loc să nască spiritul civic și istoric în fiecare an, zi și noapte… Te așteptăm alături, 1€ face diferența aici. Hai că se poate, nu cerem ajutorul unui om de întuneric, trebuie să înțelegi acest proiect, demers și să putem realiza noi toți, orice ce ne propunem cu acest loc.

,,HAI SĂ FACEM RAI DIN CE AVEM”. declara A.M director rcla

www.radiocuibullupiloralbi.com

Rcla

Uniți reușim, aici aveți marile conturi ale noastre unde puteți dona și 1€ pentru acest proiect unic, pentru tine și copiii tăi. 

SUSŢINEŢI PRIMUL RADIO DACIC & PATRIOTIC! SUSŢINEŢI RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI! GĂSIŢI AICI CONTURILE VALABILE PENTRU DONAŢII

Ultima oră! | RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI a lansat pe site aplicaţia PayPal


Sfârșitul articolului! 

 

News