Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Andrei Mocanu director șef rcla: ,,AM AJUNS ÎN SPANIA, SĂ ADUC PACE SI LINIȘTE PENTRU TOȚI ROMÂNII DE AICI. INVITĂM ALĂTURI OAMENII DE BINE, SĂ ARĂTĂM CĂ ȘTIM CE VREM”. –

RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI singurul proiect dacic și patriotic are nevoie de TINE acum ori niciodată.

Proiectul rcla – Radio Cuibul Lupilor Albi Official, este înființat numai și numai din Români, daci liberi care au vrut un loc liber și plin de istorie. 2015 este anul în care sa mers in al nouălea cer. Proiectul nostru a crescut și crește în continuare datorită ție. Tu, cel ce citești aceste rânduri și rânduri.

Îți mulțumim ție, că ești aici încă și că susții din puținul tău acest proiect, demers unic care strălucește acolo unde întunericul a răpus omul trist și amărât.

Vrem să te alături nouă, lupilor albi adevărați și unici, și vrem să te simți bine alaturi de noi, să facem împreună ca acest loc să nască spiritul civic și istoric în fiecare an, zi și noapte… Te așteptăm alături, 1€ face diferența aici. Hai că se poate, nu cerem ajutorul unui om de întuneric, trebuie să înțelegi acest proiect, demers și să putem realiza noi toți, orice ce ne propunem cu acest loc.

,,HAI SĂ FACEM RAI DIN CE AVEM”. declara A.M director rcla

www.radiocuibullupiloralbi.com

Rcla

Uniți reușim, aici aveți marile conturi ale noastre unde puteți dona și 1€ pentru acest proiect unic, pentru tine și copiii tăi. 

SUSŢINEŢI PRIMUL RADIO DACIC & PATRIOTIC! SUSŢINEŢI RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI! GĂSIŢI AICI CONTURILE VALABILE PENTRU DONAŢII

Ultima oră! | RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI a lansat pe site aplicaţia PayPal


Sfârșitul articolului! 

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE