Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Foto | Video | Durancea Arun, omul de etnie romă din municipiul Tecuci jud. Galați, cunoscut de întreaga lume ca fiind crescut la cămin rupe tăcerea despre TRECUTUL lui |

 


Declarația lui Durancea Arun cunoscut și ca Arun TECUCI

VIAȚA UNUI RROM DIN ROMÂNIA: ARUN DURANCEA – ,,Bună mă numesc Arun Durancea și sunt din Tecuci, jud. Galați, am 35 de ani, am fost crescut la cămin in Galați până la vârsta de 10 ani.

La vârsta de 10 ani a aflat de mine un unchi pe nume Durancea Mugurel. El se afla in Galați cu marfă, vindea cum erau in 90 cei cu bișniță. Unchiul meu a ajuns acasă la Tecuci și le-a povestit că am dat de Arun Durancea, ei știa că sunt la cămin în Galați, eram mic când mama mi-a murit la naștere pe data de 16:02:1980, în una din zile a revenit unchiul meu la cămin pe str. Radul Negrul din Galați unde sa întâmplat miracolul de a fii luat de la cămin.

Mă săturasem de bătăi și de ce viață duceam acolo la cămin. Am ajuns acasă la o locuință cu mulți copiii și tot pe str. Dragoș Vodă din municipul Tecuci mă luase unchiul meu acasă pentru câteva zile la această adresă îmi cunoscuse si sora mea Durancea Somna, o fată frumoasă cu un păr lung. Ai mei vorbea să mă scoată de la cămin, bine înțeles că nimerise si tatăl meu să vină la bunicii mei, au hotărât să mă aducă acasă de tot.

NU am avut așa parte de dragostea de familie, și din partea părinților fiind la mama vitregă, am venit de tot acasă, ma luat sub aripa lor, și bunicii mei de la 10 ani până la 18 ani ma crescut. mi-a murit bunica și la 19 ani, mi-a murit bunicul. Mi-am luat viața în propria mână și am mers mai departe, erau mulți copiii, cu rude multe stăteam 4 familii într-o casă, era aiurea. îmi plăcea de mic să muncesc, de la 20 de ani începusem colaborarea cu casa de cultură din municipul tecuci.

Să cânt în diferite spectacole. plecasem de la acea casă unde locuiam iar un domn primar Gheorghe Lazăr, mi-a oferit o locuință socială. începusem mai nou să merg în spectacole alături de un om minunat care datorită lui am acea locuință unde lociesc din 2000 și până în 2003. Am fost alături de autorul Aurel Moldoveanu, unde îi vindeam CD-urile și postere, calendare și stăteam la ușă să rup bilete. Eram fericit că am întâlnit un om care nu îmi rămâne decât să îi mulțumesc prin intermediul emisiunii dumneavoastră. Am reușit să apar la câteva emisuni de divertisment de la antena 1.

Cel mai minunat moment a fost când a cântat autorul Aurel Moldoveanu, modera o emisunie numită ,,seara favorită” la Favorit TV, unde mi-a făcut ziua mai frumoasă. A fost un moment trist din viața mea, eu de 2 ori pe an îmi sărbătoresc ziua de naștere 16, 02 este ziua mea când sunt născut, îmi petrec ziua cu mama la cimitir si pe 16 agust imi sărbătoresc ziua mea în 8 ani.

Am tot lucrat la diferite terase pe litoral in Costinești, și după aia începusem să merg cu o familie cu circul, e vorba de magicianul Mario, după am încheiat colaborarea cu ei, am fost în 2013, la o terasă huster, eram pirat atrageam lumea, nu mai că prin felul lor a lăsat de dorit, am colaborat 2 ani cu această terasă in vara asta am nimerit să merg la un hotel din Olimp prin felul acelui patron, și încă un asociat din tecuci lăsau de dorit, condițiile si mâncarea care oferea la personal am fost nevoit să revin acasă unde eu colaborez cu cateva magazine din tecuci si ziare locale împart pliante, si vând ziare de la 19 ani, în vara asta am contactat in satul de vacanță o familie minunată, e vorba de doamna Denis și Akan, respect pentru acești minunați patroni care i-am întâlnit. m-au chemat pe data de 10 iunie și am plecat de la ei pe 12 septembrie cu bănuții care mi-am făcut mi-am luat ce mi-am dorit, o mare plasmă si o mașină de spalat, iar în 2013 și 2014 banii care i-am făcut mi-am luat aragaz cu butelie plus frigider și de îmbrăcat.

Am făcut parte din proiectul a 2 a șansă ce se desfășoară în orașul Tecuci. La 21 de ani eram in clasa a 5 a iar la 29 de ani, am terminat 13 clase la liceul industrial din tecuci. Le mulțumesc pe această cale fostei directoare Lavinia Cap Mare și doamnei Danu Mihaela o dirigintã care a avut o clasă, nu mai de elevi rromi. O parte din noi am mers mai departe făcând liceul si dând și bacul la ct fiind înscris la vremea aceea de domnul Sorin Cerneanul inspector rrom din ct. Am un mare vis să merg mai de parte să iau bacul și la matematică, m-am străduit mult să învăț, mi-au fost alături de mine primii oameni de la sc nr 4 din Tecuci, Mioara Vizitiu care în prezent este director al sc nr 4 din tecuci.

Vă mulțumesc mult cu stimă și cu tot respectul mă înclin în fața voastră, a întregii echipe și în fața oamenilor care, mi-au fost alături, cânt autorul Aurel Moldoveanu. Magicianul Mario si doamnei kati Sandru o mamă care nu pot să o uit, sa stins din viață si sc nr 4 cu aceleași mulţumiri, unui liceu din municipului tecuci grup școlar industrial tecuci. În prezent colaborez și cu biroul județean pentru rromii din tecuci, responsabil pe cultură și mass media din tecuci”.

ARUN DURANCEA a participat și în prezent la ,,ROMÂNII AU TALENT” –  „Chef Arun”, aşa cum s-a autointitulat, nu a fost dezamăgit de rezultat, ba din contră, şi-a văzut un vis împlinit, acela de a participa la un concurs pe o mare scenă şi va merge în continuare la multe alte emisiuni televizate pentru a face cunoscut municipiul nostru. scria Ziarul Tecucean

 

Mai jos gasiti show l lui ARUN DURANCEA la Românii au talent

Mulțumim,

Arune!

💙💛♥️

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE