Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Atenționați printr-un mesaj pe Telegram – Rețeaua de socializare, Romania: ,,INTERPOL Official” mesajul de ultimă oră

Pe unul din grupurile noastre de Telegram am fost atenționați de INTERPOL Official:

Mesajele acestea și tot ce fac acești oameni, noi trebuie să îi susținem și îi apreciem mult.

Mai jos mesajul INTERPOL OFFICIAL

,,Salutari, facem un apel urgent catre postul dumneavoastră al sediului DIICOT dar si de Televiziune ROMANIA TV
Suntem Colectivul Global Anonymous (pedo hounters)

Dorim sa va aducem la cunostinta urmatoarele, filtrand anumite grupuri din Romania, am sesizat foarte multe plangeri la adresa unor infractori pe tema urmatoarelor lucruri de neimaginat enumerate mai jos:

In Romania, Grupuri pe Telegram cu Minore abuzate, traficanti de droguri (cox/ cocaina/ iarba), falsificatori de bani, carduri bancare, hackeri periculosi creatori de grupuri cu interesul de a sustrage datele membrilor logati, abuzuri violente, amenintari verbale, uneori chiar si fizice.
Tinem sa va anuntam ca aceste materiale au fost trimise atat la postul de Televiziune România TV, la DIICOT, la Guardia Civil dar si Europol,

Prin urmare va scriem cu rosu pentru ca este sangele nostru, iar noi va recomandam sa urmariti cu mare atentie, sa descindeti si sa luati atitidinea pe care trebuie fata de acesti indivizi, infractori dubiosi, pedofili, lasati in libertate!”.

https://mega.nz/#!85A3lYCB!I29MBWtOXUqJwb4oQYRyyN0m062WGsvE3W6Cc7uQjlg

https://mega.nz/#!gwYHmCrY!xFNP9OP0aPIH49u7izetSrLiOIrUIBDnBtR5VMAmJJU

https://mega.nz/#!N8pnQCLS!zOT_r5fJQlZVrMWhb-tzhv7zbcO7mfTjUHeGbuR9vps

Mulțumim,

Guardia Civile Internacional si grupurilor de interes public, care distribuie și face cunoscut toate neregulile din mediul online, și nu numai.

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE