Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Radio Cuibul Lupilor Albi și Mocanu Andrei oficial , Mocanu Andrei director

Proiectul este finanțat de câțiva prieteni, colegi și membrii ai rcla de șase ani jumate. Vrem să vă atragem atenția, că Radio Cuibul Lupilor Albi Oficial – Dacic & Patriotic nu funcționează de aproximativ 10 zile.

Motivul?

Eu, Andrei Mocanu director OFFICIAL rcla aveam nevoie neapărat de o mică întrerupere de activitate. Așadar, am decis să întrerup un moment activitatea pe rcla și pe pagina oficială.

Licența radio, clar nu am mai plătit-o in ultima lună din dată și am decis să o las mai moale cu activitatea, pentru că toată această activitate mă afectat psihic in unele cazuri și ma extenuat extrem de mult. Tocmai de asta am decis, ca 2, sau 3 luni să mă deplasez la sala de Fitness Phoenix din Tecuci, și să îmi reiau buna dispoziție din nou.

Rog ca fiecare om, membru și prieten să înțeleagă că în tot acest timp de lipsire, eu devin și mai puternic și îmi voi relua activitatea doar atunci când se poate.

Aveți grijă, și atenție la toate detaliile vieții.

Uniți reușim,
Uniți devenim o forță pentru istorie

Mulțumesc tuturor dacilor liberi care mi-a fost alaturi, și care îmi sunt in continuare!

Pace și liniște!

www.radiocuibullupiloralbi.com

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE