Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Devino membru rcla: Un membru activ are mici obligații. Să fie cât mai activ și să doneze lună de lună 1€ sau până la 20€ ca noi să ne ducem planurile la bun sfârșit

 

Radio Cuibul Lupilor Albi este singurul proiect înființat din respect față de strămoșii noștri daci. Un loc special și patriotic pentru secolul acesta.

De ce avem nevoie de tine

Radio Cuibul Lupilor Albi este o organizație/NON-PROFIT fără surse proprii de venit. Ne bazăm pe generozitatea ta pentru a atrage și susține acest proiect unic din anul 2015.

Cu sprijinul tău, noi putem plăti lună de lună licența rcla care contează enorm de mult în viața ta. De 6 ani, înțelegem omul, și îl trezim la realitate. Istoria, imnurile dacilor liberi de altădată trebuie auzite mereu, când întrerupem licența, parcă nimic nu mai este în casa, sau locul unde lucrăm.

 

În plus, ne vei ajuta să ne îndeplinim misiunea, să pregătim și să acordăm încrederea noastră în tot omul bun, luminos și generos.

Devino și tu un om familial cu rcla – Radio Cuibul Lupilor Albi Oficial 

De doar șase ani noi, strângem rândurile și devenim și mai puternici cu și doar oamenii care vor ceea ce noi vrem. Un loc, și o sursă importantă de știri dacice.

Locul unde noi și tu pot deveni istorie, unde poți avea libertatea de care visa totul Omul!

Cum poți dona 

Donează prin platforma on-line!

SUSŢINEŢI PRIMUL RADIO DACIC & PATRIOTIC! SUSŢINEŢI RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI! GĂSIŢI AICI CONTURILE VALABILE PENTRU DONAŢII

Apăsați pe link și vedeți cum puteți ajuta acest unic proiect.

Urmărește acest intro rcla

Uniți reușim !

Uniți salvăm Getodacia străbună !

www.radiocuibullupiloralbi.com


 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE