Andrei Mocanu, trage un semnal de alarmă “Stop 5G – viaţa şi proprietatea noastră sunt mai importante decât tehnologia voastră!”

                                 Antenele 5G face rău, stop ,, 5G “pe teritoriul României

 

 


Ce e, de fapt, 5G și cum folosește România această tehnologie?

5G și doar numele ultrascurt pentru a cincea generație a tehnologiei de comunicații wireless prin protocol GSM. Cele mai importante trei promisiuni pe care le aduce 5G sunt:

 

Viteze de aproape 20 de ori mai mari decât pe 4G (ca factor de comparație). Se referă strict la viteza de descărcare sau încărcare. Asta te ajută, să zicem, când vizionezi un film pe Netflix sau YouTube și redarea începe mai repede. Sau să descarci de pe internet un fișier de zeci de ori mai repede.

Capacitatea de-a conecta mult mai mult dispozitive la internet prin aceeași rețea.

Capacitatea de-a transfera rapid cantități mari de date. Se referă la ceea ce în industrie se numește lățime de bandă. De exemplu: 4G e ca țeava pe care o ai la calorifer și prin ea trece o anumită cantitate de apă într-un minut. 5G e ca un tunel de metrou și, implicit, prin ea poate să treacă o cantitate mult mai mare de apă într-un minut decât în cazul precedent. Asta e lățimea de bandă, pe scurt.

                Unul din trei blocuri va avea antene 5G chiar și în sate ori comune mici
Unul din trei blocuri va avea antene 5G chiar și în sate ori comune mici

 

Detalii: https://www.bursa.ro/stop-5g-unul-din-trei-blocuri-va-avea-antene-5g-60381833

Și în prezent au răsărit ca ciupercile după ploaie in mai multe colțuri ai României, și noi spunem in 2021 “Stop 5G – viaţa şi proprietatea noastră sunt mai importante decât tehnologia voastră!”.

“Asociația Pro Consumatori, organizație de utilitate publică, membră a Organizației Europene a Consumatorilor, va organiza duminică 20 octombrie 2019, în interval orar 16.30 – 20.30, un marș de conștientizare a opiniei publice cu privire la pericolele generate de implementare tehnologiei 5G„ Stop 5G – viața și proprietatea noastră sunt mai importante decât tehnologia voastră! ” se arăta în acele articole scrise de mai mulți jurnaliști in 2019 – https : //cronicaromana.net/2019/10/16/alarmant-unul-din-trei-blocuri-va-avea-antene-5g/

3.874 de oameni de știință din 207 țări la semnat Apelul internațional Stop 5G pe pământ și în spațiu! Textul acestui apel îl găsește aici:

https://eccromania.us2.list-manage.com/track/click?u=df2bfe94da6804bc2167db1db&id=8a35fd2aae&e=3c25b95d95

Suntem oameni, NU holograme!

 

Tehnologia 5G nu este o infrastructură strategică, ea dă dăunătoare vechi!

 

Infrastructură rutieră, NU infrastructură pentru operatorii de telefonie mobilă!

Stop 5G spune și primul post de radio Dacic și Patriotic, Radio Cuibul Lupilor Albi.

Viața contează, nu tehnologie voastră.


 

News