Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Andrei Mocanu, tânărul din Tecuci județul Galați care are primul proiect dacic și patriotic din acest secol, a răbufnit

Andrei Mocanu, tânărul din Tecuci județul Galați care este directorul Radio Cuibul Lupilor Albi, a răbufnit

 


 

Andrei Mocanu, omul de profesie din Com. Cosmești, Galați care este singurul om unic din spatele proiectului dacic și patriotic, Radio Cuibul Lupilor Albi dar și fondatorul site-ului Dacic, D’acia Socializează socializezi cu dacii a răbufnit și a făcut un mare apel, sâmbătă pe rcla online.

 

Andrei Mocanu, tânărul din Tecuci județul Galați care este singurul om de profesie, a răbufnit

 

La 24 aprilie, Andrei Mocanu, de 25 ani, din Cosmești, a făcut un apel la ascultători și la lumea întreagă să se trezească pentru că de dormit nu mai este timp. El a mai tras un mare semnal de alarmă, acum ceva timp și spunea Andrei, să vină alături de el oameni capabili de forță și luptă. Pentru că spunea el, că răul domină această lume și că trebuie ca fiecare om să se pună mai mult pe rugăciune și post. Alte bazaconii nu putem face, doar prin asta vom reuși să din o forță a binelui in lumea asta.

 

Părinții și cunoștințele tânărului om de profesie Andrei Mocanu a spus. „Este ceva special în familia noastră, un om ca și unchiul lui. Un luptător“, A continuat unul dintre părinți. „Este un lider înnăscut, un om care îi place mult să fie acolo la greul unui membru familial, sau lângă un om simplu“, a spus. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. El reușește, tot ce își propune.


 

Cine este omul ANDREI MOCANU?

 

Andrei Mocanu V este un om minunat, un luptător împotriva celor care încalcă drepturile omului, un om de profesie ,,OM” care luptă în principal să nu se uite istoria Dacilor și a României antice străvechi. Oamenii care l-au cunoscut au povestit pentru ”Radio Cuibul Lupilor Albi” că tânărul/băiatul ”provine dintr-o familie harnică, că atât mama cât și tatăl sunt dintr-o familie de oameni liberi, și că în familia lui au existat bunici și străbunici care au murit pentru LIBERTATE”. În schimb, ambii părinți obișnuiesc să caute mult în arhiva familiei Mocanu din comuna Cosmești, spun cei din zonă.

 

Un tablou făcut din coajă de ou: Andrei Mocanu V
Capturi cu tânărul Andrei Mocanu director Radio Cuibul Lupilor Albi, de profesie om


Andrei a mărturisit sâmbătă 24 aprilie, că nu se lasă până nu își duce planurile la bun sfârșit. El a mai povestit că nu își dorește dușmani, Andrei posta mesaje pe rețelele de socializare. „Nu mă voi lăsa niciodată, lupta mea este doar un inceput către o lume nouă și prosperă. Voi merge înainte, nu pentru a arăta cuiva că pot, ci pentru LIBERTATE și DREPTATE. Pentru a lăsa ceva frumos in astă lume tristă și nebună. Vă rog frumos pe toți, stați aproape”, a scris Andrei Mocanu într-un mesaj.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE