Andrei Mocanu: Vorbește despre personajele apărute prin diferite metode online spunând: „Sã fii bătut în cap și cu handicap, să tot apari pe zona online cu injurii și batjocore la adresa unor oameni cu familii și crescuți în bine, au început ei scursurile internetului să se de-a victime. PÂNĂ AICI!”

 


Ziaristul și omul de radio Andrei Mocanu cunoscut în mediul online ca ,,Lupul cel alb” a afirmat pe messenger-ul lui personal că, după un an în care unii au venit contra lui și contra singurei femei, mame și doamne Mirela Eleonora Oprea, acei ,,răi și dușmănoși ai internetului întreg” vor eliminarea de pe rețelele de socializare, a unor oameni de bine, ca Mirela si ca Andrei, ei visează in continuare că îi pot da jos, dar greșit. Internetul până la urma urmei este pentru toată lumea, tu ca simplu utilizator și live-r (dacă este cazul) nu poți cere unei persoane publice să iasă de pe rețelele de socializare ca cei de la Facebook sau Twitter cu președintele SUA ,,Donald Trump” când șefii Facebook și Twitter i-au suspendat conturile. Așadar, lume naivă și rea, încetează cu gândurile tale rele și nebune, că doar tu nu ești șef pe una din cele menționate mai sus. Tehnologia este pentru toți.

SPUNÂND:

”Cei răi se cred de-a lungul timpului mai mari ca cei mai mari șefi ai rețelelor de socializare, dar totul este show in capul lor și nu gândesc când face o afirmație sau o petiție online, despre un om public sau un simplu om. In concluzie putem afirma doar că, acele persoane care vin fără dovezi clare împotriva unor oameni care fac live sunt doar dezaxați mintal și prea nebunii adevăratul sens al cuvântului. Pentru că prin anul 2020, pe un live apărut pe una din rețelele de socializare, una din acele persoane nebune afirma că o vor pe Mirela Eleonora Oprea jos, dar persoana acuza și afirma fără a știi ce urmează, Acuzațiile aduse împotriva unei singure persoane continuă și în prezent, a continuat până când 3/4 persoane au făcut marea greșeală să apară la una din cele mai urmărite televiziuni din Romania, ,,ACCES DIRECT” cu Mirela Vaida”. a declarat Andrei Mocanu

Libertate, te iubim / Ori învingem / ori murim!

News