Lup, Iubire și patriotism: Andrei, Galați – România

Radio, iubitor de om și patriot Andrei Mocanu din Galați – Romania

 

Ne vom concentra asupra acestei ultime caracteristici pentru această postare. Vorbim despre, un radio, și două site-uri web unice care te duce să descoperi Andrei Mocanu și România. Așadar, permiteți-ne să vă prezentăm acest român-dac în vârstă de 25 de ani, care este în același timp un om, un director de radio dacic și patriotic.

 

Aflăm că Andrei este un om de radio profesionist care face parte din echipa RCLA – Radio Cuibul Lupilor Albi. El este creatorul, directorul și unicul om care a reușit să arate că istoria Dacilor poate reînvia“. Datorită acestui fapt și farmecului său natural, el a fost și rămâne un model pentru cei tineri. Lupul. A apărut deja in atenția a mii de oameni din întreaga țară dar și peste hotare. A fost deja descoperit de lume frumoasă și talentată din industria muzicală din Romania. E timpul să explorezi acest tânăr patriot și om istoric.

 


Apelul de urgență!

Radio Cuibul lupilor albi Official
Andrei, 2021 un băiat de aur.

Donează și tu pentru acest proiect și pentru acest tânăr să poată supraviețui:

https://radiocuibullupiloralbi.com/2020/12/31/sustineti-primul-radio-dacic-patriotic-sustineti-radio-cuibul-lupilor-albi-gasiti-aici-conturile-valabile-pentru-donatii/

Uniți reușim, MEREU!

News