Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Lup, Iubire și patriotism: Andrei, Galați – România

Radio, iubitor de om și patriot Andrei Mocanu din Galați – Romania

 

Ne vom concentra asupra acestei ultime caracteristici pentru această postare. Vorbim despre, un radio, și două site-uri web unice care te duce să descoperi Andrei Mocanu și România. Așadar, permiteți-ne să vă prezentăm acest român-dac în vârstă de 25 de ani, care este în același timp un om, un director de radio dacic și patriotic.

 

Aflăm că Andrei este un om de radio profesionist care face parte din echipa RCLA – Radio Cuibul Lupilor Albi. El este creatorul, directorul și unicul om care a reușit să arate că istoria Dacilor poate reînvia“. Datorită acestui fapt și farmecului său natural, el a fost și rămâne un model pentru cei tineri. Lupul. A apărut deja in atenția a mii de oameni din întreaga țară dar și peste hotare. A fost deja descoperit de lume frumoasă și talentată din industria muzicală din Romania. E timpul să explorezi acest tânăr patriot și om istoric.

 


Apelul de urgență!

Radio Cuibul lupilor albi Official
Andrei, 2021 un băiat de aur.

Donează și tu pentru acest proiect și pentru acest tânăr să poată supraviețui:

https://radiocuibullupiloralbi.com/2020/12/31/sustineti-primul-radio-dacic-patriotic-sustineti-radio-cuibul-lupilor-albi-gasiti-aici-conturile-valabile-pentru-donatii/

Uniți reușim, MEREU!

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE