Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

O româncă stabilită în Anglia de 5 ani: „Lumea din mediul online, mă denigrează, mă pune la pedofilie, mă șantajează, vreau și eu dreptate pentru viața mea“

 

Loredana Tănase:

Loredana Tănase, o tânără româncă stabilită în Anglia de 5 ani, este denigrată și făcută pedofilă, de cei care nu au ce face. Ea a făcut un apel să fie lăsată în pace. Loredana, a încercat să potolească spiritele și să facă pe toată lumea să înțeleagă cu calm și frumos că ea este băgată degeaba in astfel de jocuri, iar ea a mai spus că a crescut cu sora ei și fratele ei, plus că are grijă de o femeie bolnavă.

 

Loredana nu-și găsește liniștea și speră că legea și dreptatea va învinge acum și aici pe acest pământ. Nu vrea decât să fie lăsată în pace, să se bucure de timpul petrecut cu urmăritorii ei și să îi slăvească Domnului. Pentru că Loredana este și o fată credincioasă așa cum și urmăritorii ei frumoși și buni sunt prezenți pe paginile ei de Facebook dar și pe YouTube.

Cu nu mult timp in urmă, Loredana, a fost amenințată și denigrată pe unele pagini și grupuri de Facebook. ,,AVEȚI GRIJĂ ROMÂNI CINE VEDE ACEASTA PERSOANĂ ÎN LONDRA ESTE RUGAT SĂ ANUNȚE AUTORITĂȚILE PENTRU CĂ ESTE CĂUTATĂ, PENTRU ABUZURI ASUPRA MINORILOR”. se arăta în postare

POSTAREA CU DENIGRAREA:

 

,,VREAU LINIȘTE ȘI PACE!”

,,Mă numesc Loredana Tănase, sunt din Râmnicu Vâlcea, Călimănești sunt o persoană care am muncit de la vârsta de 12 ani. Plantam puieți la păduri, am crescut cu mama si frații mei, sora mea și fratele meu. Am plecat pentru o viață mai bună în Anglia, de 5 ani. Am muncit, am spălat WC-uri am maturat pe străzi, am stat cu o femeie bolnavă de culoare. Iar lumea din mediul online mă denigrează, mă pune la pedofilie, abuzează de caracterul meu. Mă jignește in toate felurile, mă înjură și mă șantajează că mă bagă la poliție. Într-un final mă face in ultimul hal și vreau dreptate. Ajutor! vreau și eu dreptate pentru viața mea, pentru o viață mai bună, că nu vreau să pățesc ceva”. a declarat românca pentru https://www.radiocuibullupiloralbi.com

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE