Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Isterie, o mamă din Giurgiu stă non stop pe live-uri: ,,Să vă moară copiii, să vă ardă copiii, să vă băgați copiii în pământ”.

Mihaela Ciocanea sau așa cum o cunoaște lumea ca ,, MIHAELA – 666, MIHAELA – 555 ” a avut o iesire isterica, ca deobicei in toate live-urile ei, pe YouTube, dupa ce lumea îi dă dis-Like la videoclipurile ei în direct, amenințările ei la adresa copiilor celor care nu o suportă nu a încetat să apară spunând „Să vă moară copiii, să vă ardă copiii, să vă băgați copiii în pământ”.

 Mirela zis și Dracu pe Uscat a difuzat o inregistrare/Audio-Video in care se aude clar cum Mihaela 555 înjură de copii „Să vă moară copiii, să vă ardă copiii, să vă băgați copiii în pământ”. pe cei care dau dislikeuri. Ulterior, mama care acum se dă victimă pe rețelele de socializare acuză și declară numai minciuni la adresa unor oameni care se luptă de foarte mult timp cu online-ul. Aceasta a injurat si pe Arley Bradley si la amenintat cu închisoarea si ca va venii după el în țara unde se află acum ,,Spania”.

Ca și mulți alții, un mesaj vine și de la Bruxelles. „Stai cuminte femeie, mai bine vezi-ti de live-urile tale, că acuzi pe nedrept un om și mulți alții fără nici-un drept. Există lege, legea nu te iartă dacă o continui asa. POTOLEȘTE-TE!”, i-a spus Andrei Mocanu, Director Radio Cuibul Lupilor Albi sau așa cum mai este cunoscut în mediul online ,,Bruxelles Andrei Adrian“.

Mama din orașul Giurgiu, Romania care înjură de copii și blestemă copiii celorlalți Mihaela Ciocanea.

 

Anterior, Mirela Eleonora Oprea, intr-un live pe YouTube, spune clar că ea are dovezi cum și Mihaela 555 înjură copiii.

 

„Copiii Mirelei Eleonora Oprea zis și ,,Dracu pe uscat” a fost batjocoriți de foarte multe ori, iar voi acum care vă dați ceea ce nu sunteți nu mai spuneți că sunteți tari și mari, voi sunteți cei care ați injurat și înjurați in continuare de copii. Mai terminați cu asta, copiii nu trebuie băgați în astfel de jocuri online, încercați să fiți maturi și să vă opriți, Mirela așa cum o știm noi toți nu a injurat niciodată de copii, și nici nu o să o facă”. a sustinut Mocanu Andrei prin intermediul postului de radio Cla.

 

 

Cine este Mirela?

Mirela Eleonora Oprea are 45 de ani este de origine din România (Constanța), iar de mai bine de 23 de ani s-a mutat în Spania alături de soțul său cu care este casătorită de la 26 ani. Are 3 copii și recent și un nepot de care este foarte mândră.

În prezent Mirela este casnică și se ocupă de familia sa, iar timpul liber și-l dedică activităților de socializare pe rețele. Conduce două pagini de Facebook, trei canale de Youtube și câteva grupuri.

 

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE