Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Rcla, agenţia de presă a Radio Cuibul Lupilor Albi, la 6 ani

www.radiocuibullupiloralbi.com

În primăvara anului 2015, la scurt timp după evenimentele zilei de 3 martie, Radioul dacic începea să îşi construiască o sursă solidă de informaţii, care să îi permită transmiterea rapidă a unor ştiri dacice şi de calitate. România acelui timp, era într-un nou film SF, dacă putem spune așa. Radio Cuibul Lupilor Albi, era singurul post de radio Dacic și Patriotic care transmitea ceea ce nu mai transmitea nimeni la acel moment. Ca și acum, când lumea se îndreaptă spre rău, și nu spre binele comun. Se uită valorile bine puse la punct de strămoși și moși care au lăsat numai bun in urma lor. Se uită, aproape tot ce a fost și mai este constructiv. Dar, noi ne-am propus ca de 6 ani, să trezim și să reflectăm adânc spre binele tuturor copiilor, copiiilor noștri dragi. Să îi facem să se trezească din acel vis, vis care nu duce deloc înspre bine. Astăzi, la aniversare, mulţumim posturilor de radio naţionale şi regionale din reţeaua Radio România, partenerilor, clienţilor noştri, tuturor celor care fac parte din comunitatea www.radiocuibullupiloralbi.com, pentru că ne purtaţi ştirile către oameni, pentru că ne permiteţi să vă fim alături, pentru că ne dăruiţi zi de zi curiozitatea şi pasiunea dumneavoastră!

 

La mulţi ani tuturor!

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE