Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Romania vrea LIBERTATE – “Libertatea” lui Victor Socaciu

În 1989, Victor Socaciu voia Libertate. Așa se face că, în primăvara acelui an a compus melodia cu același titlu. Și-a luat chitara-n mână și inima-n dinți și sa prezentat cu această piesă la Festivalul de la Mamaia. Era cunoscut, la fel ca și acum, drept un exponent la poporul românesc, însă a simțit nevoia de libertate de exprimare. De a-și arăta și o altă latură artistică, dar și ideea de a lansa un mesaj extrem de îndrăzneț pentru perioada aceea: acela de la privat libertatea ca pe un ideal, care la un moment dat chiar va fi atins.

În 2021, Victor Socaciu transmite la fel acel entuziasm și acel ceva care îți transmite LIBERTATE. Pentru că din nou Românii de peste tot strigă ,, LIBERTATE “.

Dintre toate compozițiile însă, numai această piesă na mai fost auzită “, spune folkistul. A fost aruncată într-un sertar și na mai fost difuzată … până într-o zi. Până la data de 22 decembrie 1989. Aceasta a fost prima piesă ieșită în eter la Radiodifuziunea Română, în momentul în care a început Revoluția.

Și acum … O auzim din nou pe radioul care mișcă lumea din loc, Radio Cuibul Lupilor Albi unde este auzit ori de câte ori trebuie. Pentru o trezire in masă, și o LIBERTATE dreaptă.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE