Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Protest și în Tecuci – Se anunță din nou un protest de amploare |29/30 Martie 2021|

Luni seara, peste 1,000 de tecuceni au ieșit în stradă să protesteze împotriva restricțiilor impuse de Guvern.

La Tecuci protestele pașnice continuă și în noaptea de 30 Martie – 2021

La Tecuci, manifestanţii s-au deplasat pe traseul Kaufland – Primărie – Lidl. Ajunşi la Primărie, unii participanţi au incendiat măşti sanitare, blocând minute întregi scuarul din faţa instituţiei. La Lidl s-au căţărat pe rond, iar la întoarcere s-a trecut la deteriorarea mobilierului stradal, coşurile de gunoi fiind distruse fără ca cineva să poată face ceva în privinţa celor înfierbântaţi. scrie ziarultecucean.com

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE