Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

PROIECT RCLA: DONEAZĂ 1 LEU PENTRU RIDICAREA SEDIULUI DACIC ȘI PATRIOTIC, RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI OFICIAL

 

Dorim să ridicăm de la zero, împreună cu tine cel care rezonezi cu noi, pentru că suntem unici, speciali și de șase ani tot înainte mergem, împreună.

Donează 1 leu pentru proiect , și noi in câțiva ani, arătăm că suntem unici in lume, pe întreg mapamond.

Dați pe cele două linkuri și veți vedea cum să donați:

Ultima oră! | RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI a lansat pe site aplicaţia PayPal

SUSŢINEŢI PRIMUL RADIO DACIC & PATRIOTIC! SUSŢINEŢI RADIO CUIBUL LUPILOR ALBI! GĂSIŢI AICI CONTURILE VALABILE PENTRU DONAŢII
 

2021-01-13 postat de radio cla

 

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE