Andrei V. Mocanu, cea mai bună alternativă al primului post de radio Dacic și Patriotic

Nevoia schimbării in tot ce este rău a fost și este prioritatea numărul 1, al directorului oficial Radio Cuibul Lupilor Albi, in maximum un an, doi își dorește o colaborare cu cei care sunt simpli, iubitori de patrie, iubitori de bine și încrezători în forțele proprii.

Andrei Mocanu, este un tânăr care luptă de aproximativ 6 ani pentru LIBERTATE și DREPTATE, plus de asta el luptă foarte mult pentru a aduce pacea în lume.

Alternativa Andrei M. Este o alternativă bazată pe muncă și realizare, dar dacă nu vor venii într-un an și mai mulți decât este acum, nu va putea face față la răul care îl înconjoară, și vă înconjoară.

,,VENIȚI ACUM ALĂTURI DE MINE, NU SUNT DE CÂT UN TÂNĂR CARE LUPT PRIN STRĂMOȘII MEI, SUNT EU, SI VREAU SĂ ARĂT CE POT. VENIȚI ACUM! VENIȚI LA LUPTĂ, CĂTRE O LUME MAI BUNĂ SI PROSPERĂ. PLANETA NOASTRĂ, PĂMÂNT ARE NEVOIE DE DACII LIBERI, SI DE UN LUP SIMPLU CA MINE, SI CA TINE. VINO, NU AȘTEPTA NIMIC, LUPTĂ SI SALVEAZĂ CE A MAI RĂMAS DIN ACEASTĂ PLANETĂ MINUNATĂ. CUM ÎI SPUN EU MEREU, ,,PLANETA MAMĂ, PLANETA NOASTRĂ SPECIALĂ”, a declarat Andrei Mocanu.

Andrei Mocanu, recitând.

ANDREI MOCANU, LUPUL ALB – ALTERNATIVA BINELUI

News