Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Andrei V. Mocanu, cea mai bună alternativă al primului post de radio Dacic și Patriotic

Nevoia schimbării in tot ce este rău a fost și este prioritatea numărul 1, al directorului oficial Radio Cuibul Lupilor Albi, in maximum un an, doi își dorește o colaborare cu cei care sunt simpli, iubitori de patrie, iubitori de bine și încrezători în forțele proprii.

Andrei Mocanu, este un tânăr care luptă de aproximativ 6 ani pentru LIBERTATE și DREPTATE, plus de asta el luptă foarte mult pentru a aduce pacea în lume.

Alternativa Andrei M. Este o alternativă bazată pe muncă și realizare, dar dacă nu vor venii într-un an și mai mulți decât este acum, nu va putea face față la răul care îl înconjoară, și vă înconjoară.

,,VENIȚI ACUM ALĂTURI DE MINE, NU SUNT DE CÂT UN TÂNĂR CARE LUPT PRIN STRĂMOȘII MEI, SUNT EU, SI VREAU SĂ ARĂT CE POT. VENIȚI ACUM! VENIȚI LA LUPTĂ, CĂTRE O LUME MAI BUNĂ SI PROSPERĂ. PLANETA NOASTRĂ, PĂMÂNT ARE NEVOIE DE DACII LIBERI, SI DE UN LUP SIMPLU CA MINE, SI CA TINE. VINO, NU AȘTEPTA NIMIC, LUPTĂ SI SALVEAZĂ CE A MAI RĂMAS DIN ACEASTĂ PLANETĂ MINUNATĂ. CUM ÎI SPUN EU MEREU, ,,PLANETA MAMĂ, PLANETA NOASTRĂ SPECIALĂ”, a declarat Andrei Mocanu.

https://m.youtube.com/watch?v=jnSd9deG88A&t=162s
Andrei Mocanu, recitând.

ANDREI MOCANU, LUPUL ALB – ALTERNATIVA BINELUI

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE