Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Anulați de pe Google de Google AdSense, ce reguli încalcă o companie online?

La ora 17:36 redacția radio cuibul lupilor albi, primea următorul mesaj pe intermediul email-ui: Situația cererii

Vă mulțumim pentru interesul acordat produsului Google AdSense. După examinarea cererii, specialiștii noștri au constatat că aceasta nu respectă criteriile produsului. Ca atare, nu vă putem accepta în AdSense. Politicile produsului AdSense asigură eficiența anunțurilor Google atât pentru editorii, cât și pentru advertiserii noștri.

Evaluăm toți editorii și ne rezervăm dreptul de a respinge orice cerere. Dacă faceți modificări pentru a respecta criteriile produsului, puteți să formulați o nouă cerere de înscriere în AdSense. Rețineți că este posibil să nu putem răspunde la întrebările legate de motivele exacte pentru care am luat această decizie. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Vă mulțumim, Echipa Google AdSense

Anunțul care noi l-am făcut pe Google, ce încălcăm noi? Ei zic că nu vor mai da niciun răspuns, 100 lei i-am cheltuit pe degeaba?

Incredibil!

Radio Cuibul Lupilor Albi, este primul post Dacic și Patriotic din mediul online de 6 ani, noi de când ne aflăm aici ne confruntăm cu aceste probleme, lupii albi adevărați, sunt dați la o parte pentru simplul fapt că noi suntem salvarea lumii.

Ocultiștii sunt peste tot, și ne elimină pe noi de peste tot.

Până când?

Până acum !

Stop vouă oculta mondială, stop crimei și stop hoției!

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE