Anulați de pe Google de Google AdSense, ce reguli încalcă o companie online?

La ora 17:36 redacția radio cuibul lupilor albi, primea următorul mesaj pe intermediul email-ui: Situația cererii

Vă mulțumim pentru interesul acordat produsului Google AdSense. După examinarea cererii, specialiștii noștri au constatat că aceasta nu respectă criteriile produsului. Ca atare, nu vă putem accepta în AdSense. Politicile produsului AdSense asigură eficiența anunțurilor Google atât pentru editorii, cât și pentru advertiserii noștri.

Evaluăm toți editorii și ne rezervăm dreptul de a respinge orice cerere. Dacă faceți modificări pentru a respecta criteriile produsului, puteți să formulați o nouă cerere de înscriere în AdSense. Rețineți că este posibil să nu putem răspunde la întrebările legate de motivele exacte pentru care am luat această decizie. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Vă mulțumim, Echipa Google AdSense

Anunțul care noi l-am făcut pe Google, ce încălcăm noi? Ei zic că nu vor mai da niciun răspuns, 100 lei i-am cheltuit pe degeaba?

Incredibil!

Radio Cuibul Lupilor Albi, este primul post Dacic și Patriotic din mediul online de 6 ani, noi de când ne aflăm aici ne confruntăm cu aceste probleme, lupii albi adevărați, sunt dați la o parte pentru simplul fapt că noi suntem salvarea lumii.

Ocultiștii sunt peste tot, și ne elimină pe noi de peste tot.

Până când?

Până acum !

Stop vouă oculta mondială, stop crimei și stop hoției!

News