Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

UPDATE – Semnal de alarmă: «TREZIREA FRAȚI DACI!» se vrea distrugerea a tot ce înseamnă om. Nimic nu este conspirație, ADEVĂRUL iese la iveală

«Începând cu data de 17.10.2017 sa procedat la desfiinţarea statelor naţionale şi la înfiinţarea de state federale, unele cu caracter zonal şi capitală proprie.

»art. 2 ind. a «Începând cu data de 01.09.2018, O.N.U. preia rolul de Guvern Mondial şi de moderator în unirile internaţionale.

»art. 10 ind. f din Super-Memorandumul [1] adoptat la Strasbourg între 25-29 iunie 2014

Dovada nr1

capturi din Emisiunea “Jocuri de putere” din 4/17 decembrie 2017

Dovada nr2

capturi din Emisiunea “Jocuri de putere” din 4/17 decembrie 2017

«fostul preşedinte al Parlamentului European Martin Schulz, liderul Partidului Social-Democrat din Germania, a pledat pentru constituirea Statelor Unite ale Europei până în anul 2025 […].

Deşi se pare că datele din calendarul privind impunerea dictaturii mondiale nu sunt întru totul respectate, totuşi, este uimitoare precizia maniacală prin care se urmăreşte punerea în aplicare a acestui odios plan, faţă de care amintitul politician din Germania joacă doar rolul de announcer a respectivei teme de discuţie cu scopul de a pregăti treptat populaţia cu o decizie ce de fapt a fost luată cu mult timp înainte.

«Art. 394 Trădarea

Fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului, prin:

a) provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine;

b) subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului;

c) aservire faţă de o putere sau organizaţie străină;

d) ajutarea unei puteri sau organizaţii străine pentru desfăşurarea unei activităţi ostile împotriva securităţii naţionale,se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi»

«Art. 398 Înalta trădare

Faptele prevăzute în art. 394-397, săvârşite de către Preşedintele României sau de către un alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, constituie infracţiunea de înaltă trădare şi se pedepsesc cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi»

înseamnă că cei care vor consimţi din partea României a fi transmise şi ultimele pârghii de putere ce mai există în momentul de faţă la Bucureşti spre aceste organisme supra-statale, chiar după legislaţia pe care ei singuri au votat-o, sunt nişte trădători de neam şi ţară.

Cuvintele Sfântului Voievod Ştefan cel Mare şi Sfânt: “mai presus de tihna noastră stă datoria sfântă de a apăra fiinţa şi neatârnarea ţării noastre” ar trebui să bubuie în urechile celor care îşi desfăşoară activitatea în autorităţile statului cu atribuţii pe linia siguranţei naţionale în aceste clipe de acţiuni subversive.

Sau… şi aceştia sunt trădători?

Super-Memorandumul pentru Noua Religie Planetară este accesibil şi poate fi descărcat de aici: http://www.apologeticum.ro/wp-content/uploads/2016/03/SUPER-MEMORANDUM-NOUA-SUPERRELIGIE-MASONICA-MONDIALA.pdf

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE